Občinska liga Videm Dobrepolje: sezona 2006

29.08.2006, torek ob 11:37 Prispevek: Drago Perko
Začetek jesenskega dela
Drugega septembra se bo začel jesenski del Občinske lige Videm Dobrepolje. Vodja tekmovanja Andrej Cevc je na uredništvo že poslal razpored tekmovanja, ko se bo najboljših šest moštev iz spomladanskega dela merilo za naslov najboljšega v celotni ligi. V prvem jesenskem, skupno pa že 12, krogu, bodo 2. septembra na vrsti naslednja srečanja: ŠD Struge-ŠD Zagorica, Okrepčevalnica Zora - Predstruge I ter Veliki Snežak - ŠD Ponikve. Prvak bo znan 16. kolu, ki bo odigrano 30. septembra.
14.06.2006, sreda ob 12:51 Prispevek: Drago Perko
Okrepčevalnica Zora ostaja na vrhu
V ligi Videm Dobrepolje nastopa 11 ekip, ki so minuli vikend odigrale 8. kolo. Na vrhu ostaja moštvo Okrepčevalnice Zora, ki je v 8. kolu visoko z 9:2 porazilo ekipo Predstruge II. ŠD Struge, ki je v tem hipu na drugem mestu, je zabeležilo 6. zmago. Tokrat so bili boljši od ŠD Zagorica z 4:2. Slednji so z drugim porazom v tej sezoni padli na 3. mesto. Na 4. mesto so napredovali igralci Velikega Snežaka, ki so premagali Predstruge I s kar 6:0. Več...
25.04.2006, torek ob 11:19 Prispevek: Uredništvo
11 ekip v boj
Spet se začenjajo lepši dnevi in s tem rekreacija na prostem. Spet se začenja liga, ki to sezono šteje 11 ekip. Prijavile so se naslednje ekipe: Veliki Snežak, Šd Kompolje zvezde, Okrepčevalnica Zora, ŠD Kompolje upi, Cesta, Predstruge II, Zdenska Vas, Predstruge I, ŠD Struge, ŠD Ponikve, ŠD Zagorica in ŠD Zagorica. Prvi krog je že za nami. Najvišjo zmago so dosegli fantje itz ekipe ŠD Zagorica, ki so z 8:0 odpravili zvezdnike iz Kompolja.


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com