Zimska liga Turnišče: sezona 2009


31.01.2010, nedelja ob 20:46 Prispevek: Ivo Ropoša
Končana je zimska liga v Turnišču
Končana je VII. zimska liga občine Turnišče v malem nogometu. Na žalost se dve ekipi nista udeležili zadnjega igralnega dne in tako sta bili odigrani le dve tekmi. V prvi je KMN premagal drugouvrščene Lepe dečke, ki pa niso pokazali preveč volje, da bi se dostojno upirali nasprotnikom. Tako je KMN pristal na končnem tretjem mestu. Ekipa Ključavničarstva Horvat je v tekmi proti Ribičem iztržila zmago in se povzpela na lestvici.

Lestvica sicer varljivo kaže izenačenost ekip, vendar temu ni bilo tako. Prvi dve ekipi sta bili boljši od vseh, medtem ko zadnji dve nikakor nista uspeli priti višje na lestvici. V sredini pa se gnetejo ekipe, kjer je dejansko vsaka ekipa lahko premagovala vsako. Prvi strelec letošnje lige je Boštjan Houbar, ki je s svojimi goli večkrat rešil svojo ekipo. Priznanja in pokale je podelil župan Občine Turnišče Jože Kocet.

Liga letos ni bila dovolj močna, zato bomo vsekakor razmislili, kako jo narediti naslednjo sezono še zanimivejšo. Do takrat pa lep pozdrav vsem in hvala vsem, ki ste sodelovali v letošnji zimski ligi.

Foto: arhiv Kapodol

Zadnji rezultati in lestvica
Najboljši strelec
Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com