Zimska liga Turnišče: sezona 2009


29.11.2009, nedelja ob 18:49 Prispevek: Oglasno sporočilo
WWMG Futsal Turnir

FUTSAL del največjega zimskega dogodka za rekreativne športnike na svetu!Prijavite se lahko tudi vi!

Začutite "olimpijski duh" in vznemirljivost največjega zimskega športnega dogodka – Svetovnih zimskih masters iger, ki bodo med 25. in 31. januarjem potekale na Bledu. Tekmujte v svojem najljubšem zimskem športu, uživajte v festivalskem ozračju in se družite s športniki iz vsega sveta. Začutite šport in se prijavite do 25. oktobra!

To zimo vam FIFA ponuja možnost doživeti "olimpijsko" izkušnjo. Sodelujte na prvih svetovnih zimskih masters igrah – olimpijskih igrah za rekreativne športnike starejše od 25 let. Eden izmed športov na največjem zimskem dogodku za rekreativne športnike je tudi FUTSAL. Svetovne zimske masters igre bo gostil Bled med 25. in 30. januarjem 2010.

Prijavite se lahko preko spleta na registrations.2010mastersgames.com ali pa nam pošljite izpolnjen obrazec, ki je priložen.

Več informacij o futsalu najdete v priloženi brošuri in na spletni strani www.2010mastersgames.com.

Se vidmo na Bledu.

Začutite šport!

Svetovne zimske masters igre potekajo pod okriljem International Masters Games Association (IMGA), Mednarodne organizacije za masters igre, ki deluje pod pokroviteljstvom Mednarodnega olimpijskega komiteja, ustanovile pa so jo mednarodne športne zveze med njimi tudi Mednarodna nogometna zveza (FIFA).

WWMG Razpis (PDF)

WWMG Prijavnica (PDF)


Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com