Zimska liga Turnišče: sezona 2006


18.12.2006, ponedeljek ob 15:29 Prispevek: Ivo Ropoša
Pet zadetkov Marjana Horvata na eni tekmi
Uvodna, zaostala tekma iz prvega kroga je takoj postregla s presenečenjem, saj je ekipa Veterani 2 premagala mlado in zelo dobro ekipo Logari bet&win z rezultatom 3:2. Presenečenje za tiste, ki ekipe Veterani 2 ne poznajo. S tekom, borbenostjo in najboljšim igralcem tega kroga Marjanom Horvatom so kos vsakomur, to govori tudi mesto na lestvici.

Turnišče 2 je kljub zaostanku 0:2 nadoknadilo zamujeno in na koncu visoko zmagalo. Izkazal se je Dejan Starčevič s 4 goli. Ekipa Ribič sestavljena iz samih izkušenih igralcev ni imela posebnih težav s KMN Turnišče.

Marjan Horvat


Druga ekipa Veteranov je po dobri igri odpravila Turnišče 1 z rezultatom 3:1, mož odločitve je bil Litrop Borut s trami goli. Poslastica za publiko in resnične ljubitelje nogometa je bila tekma med Veterani 2 ter Gremlin, kjer Veterani niso pustili priložnosti mladim igralcem... Marjan Horvat je blestel tako v igri, kot tudi pred golom. Pet zadetkov v eni tekmi je tisto, kar ga je proglasilo za igralca 3. kroga zimske lige v Turnišču. Bila je enostavno rapsodija v belem.

Za zaključek so Logari bet&win odpravili še Nd Renkovci z rezultatom 4:3 in tako zmagali vsaj eno tekmo tega igralnega dne. Nadaljujemo v soboto!

Fotografije ekip si lahko ogledate s klikom na posamezno ekipo v meniju na desni strani.

Foto: Ivo Ropoša


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com