Turnirji: sezona 2014


12.08.2014, torek ob 15:28
Polna Skleda Velenje "zavezala vsem kravato"

Turnirja v nogometu za pokal Pivo in Cvetje 2014 se je udeležilo 16 ekip. Namen organizatorjev turnirja je bil dosežen, saj se je čez 130 igralcev, pod močnimi sončnimi žarki potilo, da bi osvojili najboljša mesta na turnirju. V skupino A smo po žrebu, ki je potekal v četrtek, razvrstili ekipe: Delamaris, Ribniki Stranice, ŠD Rečica in Čebelice. V skupino B smo razvrstili: Okrepčevalnica Super Gril Ravne, No Name, Trgovina Polje Mladi in FC Pijemo Čisto. V skupini C so bile naslednje ekipe: NK Pivovar, Bar Lavie, Polna Skleda Velenje, Slončki. V skupini D pa so se pomerile ekipe: Bar Stadion- Litija, E. Leclerc, Antimon in KMN Rem.

Po skupno kar 12 urah tekem so najboljša mesta zasluženo osvojili: 4. mesto: Športno društvo Rečica, 3. mesto: Delamaris, 2. mesto: Bar Lavie in 1. mesto: Polna Skleda Velenje. Za najboljšega vratarja turnirja je bil zbran Mišo Stević, za naj igralca pa Peter Čus. Največ golov na turnirju je dosegel Vasko Kugler. Glavni sponzor prireditve Pivovarna Laško je poskrbela, da so najboljše ekipe prejele zajetno količino hmeljne pijačo žlahtne barve. Zmagovalci turnirja Polna Skleda iz Velenja so s prikupnimi dresi prikazale najboljši turnir v nogometu in vsem nasprotnikom "zavezali kravato", pred koncem srečanja. Omeniti velja, da se je ekipa Bar Lavie že drugo leto zaustavila tik pred vrhom in dosegla 2. mesto. Pravijo, da bo naslednje leto njihovo, saj v tretje gre rado! Ekipa Delamaris, ki so jo v glavnem zasedali igralci iz domače ekipe Breze je dosegla 3. mesto in je po tesnem izvajanju kazenskih strelov premagala ekipo domačinov Športnega društva Rečica, ki so se vseeno veselili visoke uvrstitve.
 
Vsem ekipam se zahvaljujemo za njihovo udeležbo na turnirju in upamo, da so uživali tudi po turnirju, na največji prireditvi v Sloveniji.

Fotoutrinki:

Prispevek in foto: Goraan Lakošek

Kapodol Facebook z mnogo fotografijami in dodatnimi zanimivostmi
Kapodol YouTube z odličnimi videi iz sveta malega nogometa in futsala
Arhiv po sezonah
Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com