Turnir Vrhnika Zavas: sezona 2012


20.05.2012, nedelja ob 21:49
Veteranski turnir na Vrhniki

Na Vrhniki se bodo po dolgem času predstavili veterani malega nogometa. Za njih je rezerviran tretji dan vrhniške prireditve, 3. junij. Pravico igranja imajo igralci malega nogometa z dopolnjenim petintridesetim letom starosti. Več informacij in podrobnosti o samem turnirju najdete na straneh spletnega portala Kapodol, pod rubriko Turnirji - Vrhnika Zavas.

Ko se govori o malem nogometu izven sezone slovenskega futsala in o organizacijah različnih turnirjev, je vedno precej govora o denarju. Težko je potegniti ločnico med zabavo in zaslužkom, ki ga, resnici na ljubo, ni na pretek niti v prvi slovenski futsal ligi. Organizatorji na Vrhniki slovijo po svojem visokem denarnem skladu. Sami trdijo, da le plačajo predstavo, ki jo številno občinstvo spremlja dva dni. Po drugi strani pa je zelo dobro poskrbljeno za vse udeležence turnirja, tudi tiste, ki so prišli malo bolj za zabavo.

Veteranski turnir pa bo organiziran malenkost drugače. Denarnega sklada ni, prijavnina pa znaša 50 eurov na ekipo. Zakaj naj bi se potem ekipe udeležile takšnega turnirja. Zato ker bodo vsi igralci deležni izjemnega ugodja in še boljših pogojev kot njihovi aktivni kolegi dva dni prej. Dva vrhunska sodnika, isto prizorišče, pijačo in topel obrok za vsakega člana ekipe, ogromno daril pokroviteljev turnirja, pokale in nagrade za prve tri ekipe ter za najboljšega igralca, strelca in vratarja turnirja, z malo sreče pa bodo domov odpeljali vrhunski hladilnik znamke Electrolux ali katero od drugih vrednih nagrad. In vse to za samo 5 eurov na osebo (v kolikor je v ekipi 10 članov), ne da bi kadar koli morali steči po žogo. Torej turnir zgolj za zabavo z vrhunsko organizacijo za vse tiste, ki si želijo zgolj druženja in zabave v vrhniškem športnem parku.

Športno društvo Športna pot, Tržaška cesta 9, 1360 Vrhnika

Fotoutrinki:
Foto: arhiv Zavas

Največji malo nogometni turnir za rekreativce
Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com