Turnir Smederevo: sezona 2012


06.06.2012, sreda ob 00:07
Konteso Koper v velikem finalu!

Edina sodelujoča slovenska zasedba na odmevnem futsal turnirju v Smederevem, Konteso Koper, je v torkovem večernem polfinalu s 4:1 ugnala ekipo Socijalisti Novi Beograd ter se prebila do samega finala. Koprčanom sta do velikega uspeha pomagala tudi Igor Osredkar in Sebastjan Drobne. V sredo za naslov letošnjega prvaka z renomiranim KMF Marbo Intermezzom.

Koprčani so prvi del težke polfinalne bitke dobili z 2:1, za minimalno vodstvo ob polčasu zelo napetega srečanja pa sta v polno zadela Igor Osredkar in Slaven Radiškovič. Slednji je slovensko vodstvo v nadaljevanju povišal še za zadetek, tako želeni finale pa je, po neuspešni igri Beograjčanov z vratarjem v polju, v zadnji minuti tekme s strelom na prazna vrata potrdil Osredkar (4:1).

Primorsko ekipo tako do premierne smederevske krone loči le še ena, a gotovo najvišja možna ovira. V velikem finalu se bodo namreč udarili z večkratnim državnim in aktualnim pokalnim prvakom Srbije - beograjskim KMF Marbo Intermezzom, ki je v drugem polfinalnem obračunu s 7:4 izločil Gramado iz Požarevca. Finalni obračun bo na sporedu nocoj ob 21. uri.

Kapodol, Konteso Koper!

Fotoutrinki:




Foto: Dušan Tešič
Prispevek: Adnan Mujičič

Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com