Turnir Smederevo: sezona 2012


05.06.2012, torek ob 01:30
Koprčani v polfinalu turnirja v Smederevem

Nekaj čez polnoč je na naš naslov prispela vesela vest iz srbskega Smedereva, kjer med 30. majem in 6. junijem, v konkurenci 24 ekip, poteka eden najmočnejših in najbolje obiskanih turnirjev na Balkanu - Futsal Fest Smederevo. Edinemu slovenskemu predstavniku, obalni zasedbi Konteso Koper, je namreč uspel veliki met – uvrstitev v torkov polfinale, kjer se bodo ob 21. uri udarili s Socijalisti iz Novega Beograda. Na turnirju ni lanskoletnih prvakov turnirja iz Litije, ki so morali letošnjo udeležbo odpovedati zaradi službenih obveznosti.

Slovenci, zbrani okrog vodje in pokrovitelja ekipe, Dušana Tešiča, nastopajo v postavi Rok Mordej, Alen Mordej, Rok Grželj, Valdi Lakošeljac, Miha Osojnik, Slaven Radiškovič, Nermin Suhopoljac in Tadej Čuk, ekipi pa pomaga tudi gost iz Srbije Predrag Nikolič.

V predtekmovalni skupini H so edini predstavniki Slovenije uspešno opravili s Pekaro Fiorini iz Mihajlovca (6:4), zatem pa z enakim izidom priznali premoč domači zasedbi Jonimpex iz Smedereva. Drugo mesto v skupini je v osmini finala pomenilo boj z zasedbo Sportvision Bjeljina (BiH), ki so ga Tešičevi varovanci dobili s 4:1 (R. Mordej 3, Osojnik), v napetem četrtfinalu pa je po dveh zadetkih obeh reprezentančnih Rokov, Grželja in Mordeja, s 4:3 padla še tretja ekipa že končanega prvenstva Srbije - Kopernikus Vidre.

Ekipi iz Kopra ob tem izrekamo iskrene čestitke in ji želimo veliko uspeha tudi v drevišnjem polfinalu!


Foto: Futsal Fest Smederevo
Prispevek: Adnan Mujičič

Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com