Sodražica občinska liga: sezona 2011


29.07.2011, petek ob 11:05
Derbi pripadel igralcem KMN Kot

V devetem prvenstvenem krogu smo videli pravi derbi med igralci Dinsd Okič in igralci Kota. Pred velikim številom gledalcev, ki so se zbrali ob igrišču in imeli kaj videti, je bila to tekma, ki je bila prava paša za oči. Bolj podjetno so pričeli Okiči in hitro povedli z 2:0, kar je igralcem Kota dalo dodatne energije in moči, tako, da so tik pred iztekom prvega polčasa izid znižali na 1:2.

Komaj se je pričel drugi polčas že smo izid kmalu imeli poravnan na 2:2 in lov na zmago se je pričel od začetka. Pri obeh ekipah je bilo opaziti zelo veliko želje po zmagi zato tudi precej nervoze in vzkipljivosti, ki pa je bila v normalnih mejah, kot se za tako tekmo spodobi. Igralci Kota so pokazali v zaključku več zbranosti in koncentracije in so srečanje dobili z 4:2, ter tako ostajajo še edino moštvo, ki še ni oddalo niti ene same prvenstvene točke.

V tekmi med Bjertki in Kok pit Barom zmagovalec ni bil vprašljiv, tako, da je bil to za Bjertke le lažji trening in rutinirana zmaga. Kar pošteno so se nad svojimi tekmeci znesli igralci Globeli, ki so kar z 16:0 premagali igralce Amz Teama in tako še vedno zasedajo visoko četrto mesto in so glede na prikazano kar hit prvenstva, saj jih tako visoko ni pričakoval skorajda nihče.

Zapotok se tudi ni mogel resneje upirati favoriziranim Veteranom, ki so tekmeca rutinirano premagali z 8:1 in tako še vedno ostajajo tik pod vrhom z velikimi možnostmi, da se umešajo za naslov, kajti derbi med Veterani in igralci Kota pride na vrsto ravno v zadnjem prvenstvenem krogu (19.8.2011), ko se bo po videnem dobil prvak letošnje poletne lige. Ravno tako niso imeli veliko dela Odpisani, ki so mlade osnovnošolce tudi odpravili z visokih 8:0. Med igralci Zamostca in Bhipa pa se je skozi celo srečanje bil pravi prvenstveni boj za točke. Igralci so se razšli z povsem pošteno delitvijo točk.

Naslednji prvenstveni krog je že v petek, potem pa sledi dvotedenski premor, ko se bodo igralci ponovno zbrali in odigrali še tri kroge, ki bodo dokončno oblikovali letošnjo lestvico. Vsi gledalci, ki si želite videti kakšno lepo tekmo prav lepo povabljeni že ta petek ob 18.00, ko je na vrsti prvo srečanje.

Fotoutrinki:
Prispevek in foto: Tadej Levstek

Lestvica in rezultati rednega dela
Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com