Sodražica občinska liga: sezona 2011


24.07.2011, nedelja ob 23:50
Vodilni trojček ne popušča

Tudi po osmem odigranem krogu v Sodražici nič novega. Vodilni trije še vedno ne oddajajo točk in se tako močno borijo za mesta pri vrhu. Na končni odgovor bomo morali še počakati, saj derbiji, ki bodo odločili o tem, kdo bo čisto na vrhu še pridejo. Tako bodo poleg igralcev, tudi gledalci še prišli na svoj račun. V tem krogu so Veterani rutinirano odpravili z ekipo Zamostca in ji tako prizadejali šele drugi poraz.

Bhip je visoko odpravil osnovnošolce in pridno nabira točke za zgornjo polovico lestvice. Odpisani so tokrat kar malce razočarali številne privržence, ki jih ima ta ekipa, saj se tokrat niso mogli močneje upirati favoriziranim Okičem, ki so se tako z zmago na lestvici povzpeli tik pod vodilni trojček. Najlepšo tekmo kroga smo videli med ekipama Globeli in Kota. Tekma polna tempa in lepih priložnosti se je na koncu srečno končala v korist Kota. Če bi igralci Globeli na koncu izkoristili svojo priložnost tudi neodločen izid ne bi bil napačen. V predzadnjem srečanju smo spremljali derbi z dna prvenstvene lestvice med Kok Pit barom in AMZ Teamom. Ob tem smo se prepričali, da se lahko pošteno borijo za prvenstvene točke tudi ekipe, ki kotirajo malo nižje, le nasprotnik mora biti po meri. To je tokrat izkoristila ekipa Kok Pit bara, ki je tako v neposrednem dvoboju odnesla zmago. AMZ Team tako poleg osnovnošolcev še vedno čaka svoje prvenstvene točke.

V zadnji tekmi pa smo na delu zopet videli mlade in poletne igralce Bjertka in Slemen, ki so prikazali lep futsal, v katerem so gledalci imeli kaj videti. Tekma je bila resnično lepa za oko, še enkrat več pa se je izkazalo, da igralci Slemen poleg dobre igre potrebujejo tudi nekaj več športne sreče, saj so kar nekaj točk prepoceni oddali. Igralci Bjertka pa počasi že postajajo ekipa, ki jo krasi moštven duh, samozavest in znanje. Ob tem dokazujejo, da so prava klapa, ki ji poveljuje Jure Kordiš - Šime, ki drži vse niti v svojih nogah, da je ekipa še bolj uspešna.

Fotoutrinki:Prispevek in foto: Tadej Levstek

Lestvica in rezultati rednega dela
Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com