Slovenski futsal pokal: sezona 2013


12.09.2013, četrtek ob 22:09
Fragmat Extrem v osmini finala

Minulo nedeljo so Velike Lašče gostile turnir za pokal MNZ Ljubljana. Na tekmovanju so nastopile štiri ekipe, med njimi FK Dobrepolje, KMN Velike Lašče ter članska in mladinska (U-21) zasedba Fragmat Extrem. Končne zmage se je veselila članska ekipa Fragmat Extrem, potem ko je je v finalnem obračunu s 7:3 ugnala novega člana 1. SFL KMN Velike Lašče. Črno-rumeni iz Sodražice so si z omenjenim uspehom priigrali nastop v osmini finala pokala Terme Olimia v novi sezoni 2013/14.

Obe ekipi v finalu nista nastopili v popolnih postavah. V vrstah Extrema so bili odsotni Debeljak, Matelič in Bajc, pri Laščah pa Drobnič in Kličič.

Zoran Tesko, trener Fragmat Extrem:

"Čeprav je bila to za nas tekma sredi priprav, so jo fantje odgarali, kot je treba. Moram priznati, da sta bili obe tekmi težki, tudi prva. Dobrepolje se je pokazalo kot trda ekipa, ki ve kaj hoče. Trener Gačnik jih je dobro postavil, v 2. SFL pa bodo sigurno konkurenčni vsem ekipam. Glede na njihovo mladost je pred fanti še svetla prihodnost."

Sead Nadarevič, trener KMN Velike Lašče:

"Pokal kot pokal. Extrem je bil v finalu boljši, zabil nam je sedem golov, čeprav je bilo ob polčasu 1:1. Imeli smo tri standardne igralce, Elvis Kličič se je poškodoval že na prvi tekmi, igralcem se je poznala tudi utrujenost. Sicer pa je bila sama tekma pravi okrajni derbi, a kot sem rekel, Extrem je bil boljši."

Pokal MNZ Ljubljana, polfinale, 8. september:

Fragmat Extrem - FK Dobrepolje 2:0 (1:0)
KMN Velike Lašče - Fragmat Extrem U21 4:2 ( 2:1)

Finale:

Fragmat Extrem - KMN Velike Lašče 7:3 (1:1)


Prispevek: Adnan Mujičič
Foto: arhiv Kapodol

Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com