Slovenski futsal pokal: sezona 2013


10.09.2013, torek ob 09:45
Sevničani do pokala MNZ Celje

Sevniški futsalerji so uspešno pričeli s tekmovanji v novi tekmovalni sezoni. Na prvo septembrsko nedeljo so v športni dvorani Dolanka premagali Gostilno Babilon Hrastnik (KDN Radeče) in postali pokalni zmagovalci pod okriljem MNZ Celje. Za KMN Sevnico so ob vratarju Govekarju nastopili še Martič, Krnc, Mehič, Nečemer, Isič, Koprivnjak, Škorič, Pešec, Kurtič, Kranjčevič ter kapetan in vratar Matej Zakšek.

Tekmo so začeli Krnc, Martič, Nečemer in Isič, v vratih pa je debitiral Govekar. Sevničani so pričeli s svojo značilno agresivno igro, si priigrali nekaj zrelih priložnosti, a so komaj v 9. minuti prek Martiča prišli do vodstva. Hrastničani so vidno padli v igri, kar sta izkoristila Koprivnjak in Mehič, ki sta se do konca polčasa vpisal med strelce.

Goliado je v drugem polčasu začel Mehič, nadaljeval pa Martič. Sevničani so v zaključku tekme popustili in dovoli nasprotniku, da je dvakrat zatresel mrežo Govekarja. Končni rezultat je v zadnji minuti postavil Mehič, ki je na prvi uradni tekmi dosegel »hat-trick«. Kapetan Matej Zakšek je tako v novi sezoni dvignil prvo lovoriko.

Pokal MNZ Celje, 1. september 2013:

KMN Sevnica – Gostilna Babilon Hrastnik 6:2 (3:0)
1:0 Martič (9.), 2:0 Koprivnjak (13.), 3:0 Mehič (14.), 4:0 Mehič (27.), 5:0 Martič (37.), 5:1 Boljubašič (39.), 5:2 Drolc (40.), 6:2 Mehič (40.).

Fotoutrinki:


Prispevek in foto: Tomaž Blatnik

Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com