ŠKL nogomet srednje šole: sezona 2009


25.11.2009, sreda ob 12:00 Prispevek: Zora Peruško
Začetek v Murski Soboti

Četrta sezona nogometnega tekmovanja ŠKL se je v prešnjem tednu začela v Murski Soboti. Gostiteljica uvodnega srečanja je bila Ekonomska šola Murska Sobota, v goste pa so prišli nogometaši Dvojezične srednje šole Lendava.

Uvodno nogometno prireditev so organizatorji popestrili s tako imenovano VIP tekmo med moštvoma Zavoda ŠKL in Ekonomske šole Murska Sobota, ki so ju tvorili predstavniki zavoda, obeh sodelujočih šol, lokalne skupnosti, pokroviteljev in nekaj športnikov. Tekma poznanih je bila le uvod v zanimivo prvo uradno srečanje četrte sezone tekmovanja ŠKL-nogomet. Prireditev se je začela s petjem slovenske himne v živo, za kar je poskrbela dijakinja domače šole.

Prvi gol smo videli na začetku druge četrtine, in sicer v petnajsti minuti srečanja, dal ga je kapetan domačega moštva, Sandro Zadravec. V tem delu igre so domači nogometaši poskrbeli še za dva uspešna zadetka, enkrat pa so mrežo zatresli tudi Lendavčani. Drugi del srečanja se je začel precej bojevito, v tretji četrtini pa smo videli po en uspešen zadetek na obeh straneh. Domačim se je popolnoma odprlo v zadnjem delu tekme. V nekaj minutah so uspešno zadeli kar štirikrat, tik pred koncem pa so svoj tretji gol dosegli še Lendavčani. Končni izid srečanja je bil 8:3, igralec tekme pa je bil Sandro Zadravec, ki je trikrat zatresel nasprotnikovo mrežo.


Foto: Nikola Miljkovič

Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com