Oglasna sporočila: sezona 2012


17.04.2012, torek ob 18:38
[OGLAS] : Obvestilo ŠD Fenomeni za lige MOL

Prosim predvsem tiste, ki se (s svojo ekipo) odločajo v situaciji, ki je nastala s dodelitvijo MOL-ovih lig novemu, cenejšemu, ponudniku (MOL ima pri izbiri igrišč prednost). MOL-ove lige (trenutno, morda le še kaka več) bodo: ponedeljek, torek – Ježica, pon., tor., sre., čet., Kodeljevo). Namesto dosedanjih izvajalcev tekmovanja so na MOL-ovem javnem razpisu letos izvedbo dodelili tokrat Športnemu društvu Fenomeni in ne več Športni zvezi.

Omogočanje izpolnitve osnovnih želja ekip, to pa so – termini igranja – je tiso na podlagi česar se ekipe odločajo! MOL (vodja tekmovanja – Filip Štemberger) je termine rezerviral ob ponedeljkih in torkih na betonski ploščadi ŠRC Ježica, z izjemo dveh datumov – ponedeljek, 16.4.2012 in torek, 17.04.2012. To pa bosta tudi edina termina, ki bosta omogočala igranje ob ponedeljkih in torkih na Ježici. Od ponedeljka, 7.05.2012 (vmes so prazniki) se bo ob omenjenih dneh vsak teden igrala MOL-ova liga, ker so igrišča last MOL-a, zato imajo izvajalci (ŠD Fenomeni) prednost pri izbiri terminov (tudi na Kodeljevem) pred ostalimi ponudniki (v tem primeru ŠZLJ - ŠC Triglav). Vsak ponedeljek in torek od 23.4.2012 naprej bodo na Ježici potekale lige, ki jih bo organiziral izbrani MOL-ov izvajalec, ostala tekmovanja, ki se bodo morda na Ježici začela 16.4.2012 se bodo od 22.4.2012 naprej preselila na druge lokacije, ker bo betonska ploščad na Ježici rezervirana za lige MOL-a. To je dejstvo, ki nalaga ekipam, da še enkrat pretehtajo v katero ligo se bodo prijavile. Tiste, ki so navajene igranja na Ježici ob začetkih tedna bodo razumljivo igrale v MOL-ovih ligah. Če bo na Ježici izkazan dovolj velik interes bosta tam organizirani dve ligi – ena ob ponedeljkih in torkih, druga pa ob sredah in četrtkih.

Povzeto: na Ježici se bo od 23.04.2012 ob ponedeljkih in torkih igrala samo MOL – ova liga – vsi krogi razen končnice, ki bo v dvorani Kodeljevo.

Zaradi tega, ker iz direktne komunikacije z vodjami ekip še vedno zaznavam skepso glede odločitve sem se odločil, da pojasnim dejstva, ki so lahko za ekipe odločilna, da le te nebi kasneje razočarano ugotovile, da se je njihova rutina spremenila proti njihovi volji. Seveda dopuščam možnost, da to nekatere ekipe ne moti in si le želijo dobrega malega nogometa, marsikatera pa si želi stalnega termina in lokacije. In v MOL-ovih ligah bodo želje – lokacije in termini - omogočene. Še nekaj zanima vse vodje ekip, zato izvolite dejstva:

MOL-ove lige – rok za prijave v vse lige, vse kategorije je prestavljen do četrtka, 3.5.2012, 20:00.

Za ježiško ligo je rok za prijave 22.4.2012.

Liga na Ježici, se bodo namreč začela teden prej, v ponedeljek 23.4.2012 in v torek 24.4.2012.

Lige v Mostah se bodo dokončno začele 7.5.2012 – nekatere tekme pa bodo odigrane od 23.4.2012 do 26.4.2012 - to je dokončna odločitev vodstva tekmovanja, ki pa dopušča izjemo popolnitve lig (npr. liga ima 15 ekip, po 1. krogu pa bi se rada prijavila še ena ekipa, ki se ji to omogoči in kasneje odigra zaostalo tekmo).

Zato prosim ekipe, da še enkrat premislijo pred odločitvijo o tem kam se bodo prijavili ali pa naj jo še enkrat pretehtajo.

Prijavljenih ekip v ligah MOL –do 14.4.2012 - skupaj 57 (do konca roka jih pričakujemo najmanj 75):

Moste člani – 19 ekip – pričakujemo 25-30 ekip, najmanj 2 ligi

Moste veterani – 8 ekip (+ 1 ekipa – Forca veterani) – 9 ekip – pričakujemo najmanj 12 ekip, 1 liga

Moste superveterani + Fenomeni – 8 ekip (ligi bosta ob premajhnem številu ekip združeni ali pa razdeljeni po letnikih nekoliko drugače) – pričakujemo več kot 12 ekip, najmanj 1 liga

ŠRC Ježica člani – 8 ekip + 2 neopredeljeni + najverjetneje tudi 2 prijavljene za Šiško, ki bi jih v primeru premajhnega števila ekip v Šiški preselili na željeno lokacijo (Ježica ali Moste) – 12 ekip – pričakujemo (PREDVSEM PO OBJAVI PODATKA DA SE BO OB PONEDELJKIH IN TORKIH NA JEŽICI IGRALA IZKLJUČNO MOL-ova LIGA) – pričakujemo 18 do 25 EKIP, 1 ali 2 ligi -v tem primeru bi se tekme igrale tudi ob četrtkih in petkih, termina ki jih bo prav tako (v tem primeru rezerviral MOL).

V uradno in ekskluzivno tekmovanje MOL-a za prvaka Ljubljane se lahko prijavite s pošiljanjem izpolnjene prijavnice (ki jo najdete v Word ali .pdf obliki) na www.kapodol.com in na www.trimliga.com na elektronski naslov: prijave.nogomet@trimliga.com.

ali pa po navadni pošti na naslov: ŠD Fenomeni, Strniševa 24, 1000 Ljubljana – Črnuče.

Prijavnina je 14% nižja kot lansko leto in znaša 250 eur na ekipo, vse preostale podatke najdete lahko v priponki: "razpis_MOL_2012".

Vsedodatne informacije lahko dobite na e-naslovu info@trimliga.com in trimliga.lj@gmail.com ter v skrajnih primerih na telefona: 041/720657 in 064/128803.

Filip Štemberger – vodja MOL-ovih tekmovanj v malem nogometu.

Naročnik oglasa:

Športno društvo Fenomeni, Strniševa cesta 24, Ljubljana - Črnuče

1. Razpis MOL za ljubljanske rekreativne lige - (DOC)

2. Prijavnica MOL za ekipe - igralci - (DOC)


Foto: arhiv Kapodol

Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com