Oglasna sporočila: sezona 2011
07.04.2012, sobota ob 10:36
[OGLAS] : Podaljšan rok prijav lig MOL

Športni pozdrav vsem skupaj. Letos smo na razpisu Mestne občine Ljubljana pravico za organizacijo vseh rekreativnih tekmovanj v malem nogometu, ki potekajo pod okriljem MOL-a, dobili ŠD Fenomeni. V ta namen smo angažirali celo mrežo ljudi, ki bodo sodelovali v tem projektu, ki pa je organizacijsko precej kompleksen. A se zahtevnosti le-tega ne bojimo, že od samega začetka razpisov "Šport" namreč vodimo košarkarsko rekreativno ligo, ki je enako kompleksna, razlika je le v številu ekip, ki sodelujejo v eni in v drugi.

Rok za prijave ekip v tekmovanja v malem nogometu pod okriljem MOL-a smo zaradi velikega interesa in dvoumja nekaterih ekip (zaradi dveh razpisov – MOL-ovega in privatnega) podaljšali do 12. aprila 2012.

Vsekakor pa bi rad po tej poti malonogometni javnosti sporočil, da imamo na vseh igriščih Mestne občine Ljubljana (betonske ploščadi Kodeljevo, ŠRC Ježica, ...) ŠD Fenomeni, kot na razpisu izbrani izvajalci programa "športna rekreacija - mali nogomet", prednost pri izbiri igrišč in terminov na teh igriščih. To pomeni, da bom kot vodja tekmovanja po koncu prijavnega roka pri vseh enotah Zavoda za šport rezerviral termine v katerih bi ekipe rade igrale, šele nato pa bodo lahko termine zakupile organizacije, ki prav tako organizirajo malonogometna tekmovanja – npr. ŠZLJ, ...

Npr. na Ježici, kjer so ekipe navajene igranja ob ponedeljkih in torkih bosta prav to dneva v katerih bom betonsko ploščad na ŠRC Ježica rezerviral za izvedbo MOL-ovega programa, torej ob teh terminih na igrišču ŠRC Ježica ne bo možnosti igranja kakšne druge rekreativne lige. Še enkrat vas vabim, da se preko pripete prijavnice prijavite v Rekreativno ligo v malem nogometu MOL in jo pošljete na e-naslov: prijave.nogomet@trimliga.com.

Športni pozdrav - Filip Štemberger, vodja tekmovanja MOL v malem nogometu.

1. Razpis za ljubljanske rekreativne lige_2012.doc - (DOC).

2. Prijavnica MOL LJ 2012.doc - (DOC).


Športno društvo Fenomeni, Strniševa cesta 24, Ljubljana - Črnuče

Foto: arhiv Kapodol

Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com