Oglasna sporočila: sezona 2011
27.03.2012, torek ob 23:58
[OGLAS] : Razpis lig prihodnji teden

Športna zveza Ljubljane (ŠZL) bo v sodelovanju s Športnim centrom Triglav tudi letos organizirala zunanje lige. Uvodoma se organizator zahvaljuje vsem za udeležbo v pravkar končani zimski ligi Ljubljane, pa tudi v lanskoletnih zunanjih ligah malega nogometa. Čestitke zmagovalcem, prav tako ostalim za dosežene rezultate in lepe tekme! Športna zveza Ljubljane (ŠZL) bo torej skupaj s Športnim centrom Triglav tudi v letu 2012 organizirala lige na zunanjih igriščih. Razpis bo izšel naslednji teden, začetek igranja pa je predviden v drugi polovici aprila 2012 (po velikonočnih praznikih).

Letošnje zunanje lige ŠZL bodo potekale na različnih lokacijah, nova lokacija pa bo obnovljeno igrišče v "Jami" pri dvorani Športnega centra Triglav, kjer naj bi zaživel novi center za druženje in seveda igranje malega nogometa v Ljubljani. Lokacija zraven Športnega centra Triglav bo omogočila igrišče ločeno od drugega vrveža, zadostno število parkirišč, gostinsko ponudbo, v času junijskega evropskega nogometnega prvenstva na Poljskem in v Ukrajini pa tudi oglede tekem na velikem TV ekranu v prijetni športni družbi.

V letošnjem letu bodo vse ekipe ob prijavi v tekmovanje prejele različne ugodnosti v vrednosti prijavnine. Vsaka ekipa bo dobila v trajno last nogometno žogo, s katero bo lahko potem tudi igrala ligo, prejela bo vrednostni bon za 80 evrov za nakup športne opreme, vrednostni bon za pijačo v lokalu Športnega centra Triglav, 15 vstopnic za ogled ene od nogometnih tekem NK Olimpije Ljubljana v letošnji sezoni v prvi slovenski ligi in nekatere druge ugodnosti o katerih bodo ekipe obveščene v samem razpisu.

Pravico nastopa v teh tekmovanjih bodo imeli tudi vsi registrirani igralci nogometnih klubov in futsala. Sodili bodo sodniki futsal lig, ki so člani pri DNS Ljubljana. Rezultate tekem in objavo vseh razporedov boste lahko spremljali na naslednjih spletnih straneh www.sctriglav.si, www.kapodol.com in www.szlj.si. Tedensko bodo informacije objavljene tudi v časopisu Ekipa.

Najboljše ekipe v posameznih kategorijah bodo prejele pokale, v katere se bo lahko nalilo kar nekaj pijače, ko se bo proslavljala uvrstitev.


Športna zveza Ljubljana, Celovška 25, Ljubljane

Foto: arhiv Kapodol
Prispevek: Stanko Damiš

Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com