Oglasna sporočila: sezona 2011
28.11.2011, ponedeljek ob 19:10
[OGLAS] : Kako pravilno vzdrževati drese?

Podjetje Gess iz Svetega Tomaža je kot partner Kapodol svoje delovanje predstavilo že aprila, to pot pa svojim uporabnikom, ki vse bolj posegajo po njihovih storitvah, namenja nekaj uporabnih nasvetov pri samem vzdrževanju športne opreme. Prednjačijo seveda dresi, med katerimi je v blagovni znamki Virma svojo preobleko v letošnji sezoni 1. SNL našla tudi ljubljanska NK Olimpija.

Tako pri Gess-u svetujejo, da drese perete obrnjene in le do temperature navedene na všiti etiketi proizvajalca. Ta običajno ne presega 30-ih stopinj Celzija. Po možnosti športnih dresov v pralnem stroju ne centrifugirajte. Najostreje pa se odsvetuje uporaba sušilnega stroja! Ta je namreč največji "strup" ne le za opremo samo temveč tudi za potisk, saj zaradi visokih temperatur v njem prihaja do nesorazmernih raztezanj in krčenj med barvo in tekstilom. Nekateri športno opremo radi tudi zlikate – Gess pri tem močno odsvetuje likanje po potisku. Še bolje - prihranite svojim partnericam delo in jim naročite naj dresov ne likajo.

Torej, v kolikor si želite izbrano opremo dolgo obdržati lepo in sijajno, bo obojestransko zadovoljstvo zagotovljeno le ob doslednem upoštevanju poprej omenjenih navodil.

Lep športni pozdrav


GESS, www.dresi-tisk.si

Foto: arhiv Kapodol

Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com