Oglasna sporočila: sezona 2011
24.11.2011, četrtek ob 21:14
[OGLAS] : Po pokale in medalje v ŠC Triglav

Šolsko leto in športna tekmovalna sezona 2011/2012 sta v polnem zamahu. Bliža se tudi konec koledarskega leta 2011. Zato je potrebno zagotoviti, da se najboljše športne ekipe in posamezniki nagradijo. Tega se zavedajo tudi v Športnem centru Triglav, kjer se poleg osnovne dejavnosti ukvarjajo tudi s prodajo pokalov in medalj. V njihova ponudbi boste našli pestro izbiro pokalov vseh velikosti (od 15 cm do 80 cm) in materialov (kovinski, stekleni, lončeni), kot tudi različne modele medalj (velikosti premera 25 in 50 mm) za nagraditev posamičnih ali ekipnih športnih dosežkov.

Za medalje, kupljene pri njih, vam ponujajo tudi brezplačna graviranja, za pokale pa graviranja na ploščice. Slednje so na zalogi tudi kot posamični artikli. Ob nakupu medalj vam v ŠC Triglav dodajo tudi motive različnih športnih panog. Celoten izbor pokalov in medalj si lahko po prehodnem telefonskem dogovoru ogledate v prodajalni Športnega centra Triglav, na Vodovodni cesti 25 v Ljubljani (v "Jami" za Bežigradom).

Če ste torej v dilemi, kje kupiti pokale in medalje, ali kje se dogovoriti za graviranje, jih pokličite, oziroma jim svoje želje posredujte po elektronski pošti, ali pa jih po predhodnem dogovoru osebno obiščite in se prepričajte o sami ponudbi. Člani Športne zveze Ljubljane bodo ob nakupu deležni 25%-nega popusta.

Več informacij dobite tudi na spletni strani www.sctriglav.si
oziroma po telefonu na kontakta:

Stanko Damiš, e-mail: stanko.damis@siol.net, 041 220 618
Boštjan Pungrčar, e-mail: bostjan.pungrcar@siol.net, 041 726 872


Foto: arhiv Kapodol

Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com