Oglasna sporočila: sezona 2011
01.06.2011, sreda ob 18:48
[OGLAS] : Znane podrobnosti Starega pokala na Mostu na Soči

Stari pokal Noč na jezeru na Mostu na Soči se igra na prenovljenem asfaltnem igrišču. Podlaga je gladka. Na tekmovanju sodeluje največ 24 ekip. Sistem je točno določen in se ne spreminja. Prvih 12 ekip v skupinah po tri igra v petek, preostalih polovica pa v soboto. V skupinah za uvrstitev v četrtfinale odločajo medsebojne tekme in ne razlika v golih. Vsako skupinsko tekmo, ki se konča brez zmagovalca, odloča po pet kazenskih strelov.

Kazenske strele izvajajo igralci, ki so tekmo končali. Če po petih poskusih ni odločitve, se kazenske strele izvaja izmenično v istem vrstnem redu igralcev kot prvič, vse do odločitve. V primeru, da v skupini ena ekipa na turnir ne pride, preostali ekipi odigrata dve tekmi. V tem primeru se za napredovanje štejeta zmagi in ne razlika v golih na obeh tekmah. V primeru, da vsaka ekipa enkrat zmaga ali se obe tekmi končata neodločeno, se na drugi tekmi izvaja pet kazenskih strelov. V primeru neodločenega rezultata na prvi tekmi, se kazenskih strelov ne izvaja.

Vse tekme se igrajo 2 x 15 minut. Vsaka ekipa ima na posamezni tekmi na voljo minuto odmora. Tekme se igrajo v razmiku 40 minut. Tekme za 3. mesto ni, izvaja se po pet kazenskih strelov. Igra se po futsal pravilih sistema 4+1, ob tem se seštevajo akumulirani prekrški. Od petega prekrška naprej se izvaja kazenski strel z 10-ih metrov.

Potek žreba je sledeč. Najprej žreb določi štiri nosilce skupin za petek pod zaporednimi številkami 1, 7, 13 in 19, nato še štiri nosilce skupin za soboto pod zaporednimi številkami 4, 10, 16 in 22. Pri nadaljevanju žreba se preostale ekipe razdeli po skupinah, kjer se upošteva prijavljen dan igranja (petek ali sobota). Pri žrebu se upošteva tudi to, da dve ekipi iz istega kraja nista skupaj v isti skupini. Nosilce skupin določi organizator.

Turnir bo v petek potekal predvideno od 18.00 ure naprej. V soboto bomo pričeli prej, med 12.00 in 13.00 uro. Več podrobnosti vključno s podatki o nagradah turnirja pa na spletni strani organizatorja - www.mali-nogomet.net.


Foto: arhiv Kapodol
Prispevek: Iztok Kogoj

Prejšnje novice

(Oglas)
Na naraven način povečajte svojo ali ekipino učinkovitost in vzdržljivost in si zagotovite prednost pred ostalimi.
Preizkusite naravno zeliščno energijsko pijačo bHIP!

Več informacij:
bHIP - edinstvena, poceni zeliščna energijska pijača in poslovna priložnost

Za dodatna pojasnila pišite na bhip@kapodol.com ali nas pokličite.


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com