Oglasna sporočila: sezona 2011
25.05.2011, sreda ob 23:43
[OGLAS] : Iz Smedereva na Most na Soči za stari pokal Noč na jezeru

Soorganizator turnirja Futsal Fest v Smederevu, mali-nogomet.net, najavljamo svoj turnir v domačem kraju, na Mostu na Soči. Dober teden dni po finalnem dnevu turnirja ob Donavi se bomo preselili na stičišče Idrijce in Soče. Na teden veselice tradicionalne Noči na jezeru, ki se bo letos odvrtela že 39. zapored, vabimo 24 malonogometnih ekip, z namenom pričarati stare čase. Pred gledalci, ki v Posočju čutijo kdaj se zaploska, nam bo skupaj zagotovo uspelo.

Nočemo hitropoteznega turnirja, zato je število ekip omejeno. 12 ekip bo v skupinah po 3 igralo v petek, 12 ekip pa v soboto, ko bodo na sporedu tudi izločilni boji do končnega finala. Stare čase bomo letos obudili na revijalni tekmi med ekipama, ki sta na turnirju sodelovali največkrat. Pomerili se bosta Herbie 53 iz Tolmina - s kapetanom Davidom Kanalcem-Činetom ter Puntarjem iz Kneže - s kapetanom Damjanom Droletom–Drolcem. Prvi zmagovalec turnirja je bil prav Herbie 53, ki je pokal v naslednjih letih dvignil še enkrat. Puntarju je po mnogih poskusih uspelo enkrat. Dvakrat pa je pokal v svoje vitrine za eno leto odnesla tudi ekipa Vuko iz Ljubljane. Stari pokal Noči na jezeru je bil zadnjič podeljen leta 2002.

Letos sta 17. in 18. junij verjetno najbolj vroča poletna dneva organizatorjev. A aktivnih in organiziranih ekip malega nogometa je vedno več in organizatorji vemo, kako privabiti. Na zunanjih igriščih je najpomembnejše lepo vreme, ki ga letos želimo vsem. Ob tej priložnosti čestitamo Silvotu in njegovi ekipi v Bistrici ob Sotli za že 30. turnir. Enostavno, kapo dol in še na mnogo let. Na prenovljeno igrišče na Mostu na Soči bi radi povabili ekipe, ki tekmovanja še niso doživele, kot seveda tudi stare znance, ki se dobrih časov še spomnijo. Po finalu, ki je predviden ob 2. uri ponoči, se bo praznik ob jezeru brez odmora nadaljeval do nedeljskih večernih ur.

Še enkrat povabljeni.


Foto: arhiv Kapodol
Prispevek: Iztok Kogoj

Prejšnje novice

(Oglas)
Na naraven način povečajte svojo ali ekipino učinkovitost in vzdržljivost in si zagotovite prednost pred ostalimi.
Preizkusite naravno zeliščno energijsko pijačo bHIP!

Več informacij:
bHIP - edinstvena, poceni zeliščna energijska pijača in poslovna priložnost

Za dodatna pojasnila pišite na bhip@kapodol.com ali nas pokličite.


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com