Oglasna sporočila: sezona 2011
29.04.2011, petek ob 17:59
[OGLAS] : Dresi-tisk.si - kdo smo in kaj delamo

Smo družinsko podjetje Gess s 15 letno tradicijo na področju tiska in trženja promocijskega tekstila in promocijskega materiala. Do sedaj so bile naša prioriteta majice s tiskom, katerim na podlagi naših izkušenj dodajamo drese s tiskom in športno opremo s tiskom. Kar nekaj let smo tiskali drese in športno opremo za slovenskega prvoligaša NK Primorje.

Tisk na drese, tisk na športno opremo in tisk majic ter promocijskega tekstila je naša specialnost.
Naše vodilo je kvaliteten tisk, ki je pralno in UV obstojen. Tehnike tiska na drese in športno opremo so različne (plastizolni sitotisk preslikač, direktni tisk, folija za tekstil...), ustrezna se izbere odvisno od želj in potreb ekipe ali kluba.
Z letošnjim letom smo sprejeli nov izziv in smo spletno stran dresi-tisk.si postavili z namenom na enem mestu ponuditi vse kar športnik, nogometaš, nogometni klub, športno društvo, šolska športna ekipa, rekreativni športnik rabi za ukvarjanje s športom.

Prevzeli smo ekskluzivno zastopstvo za trženje dresov in športne opreme znamke Cama ter trženje športne opreme znamke Virma in Nike.

Cama je pri nas dokaj neznana znamka dresov in športnega tekstila za nogomet, košarko in odbojko, ki ima dolgo tradicijo od leta 1957. V svoji ponudbi ima vse kar nogometaš rabi (drese, trenirke za trening, mikrofibra trenirke, športne torbe, športne nahrbtnike za otroke, nogometne drese za otroke, trenirke za otroke, vetrovke, jakne, štucne, nogavice, športna oblačila za prosti čas...). Barvna paleta in modeli so omejeni na osnovo, zato so dresi in športni tekstil Cama poceni, kljub kvalitetnim materialom. Ko iščete poceni in kljub vsemu kvalitetno opremo za opremiti malonogometne ekipe, otroške ekipe, rekreativne športne ekipe je Cama prava izbira za vas. Naj omenimo, da je hitrost dobave prednost Caminih dresov in opreme.

Virma je znamka, ki ima kvalitetno visok nivo materialov, pestrost barv in modelov za nogomet. Virmini dresi in oprema so odlični, vendar pri nas manj znani. Cene so ugodne, če jih primerjate z pri nas znanimi znamkami dresov in športnega tekstila. Ko iščete kvalitetne drese srednjega cenovnega razreda se odločite za Virmo.

Vrhunsko opremo znamke Nike imamo v ponudbi za vse tiste, ki cena ni glavno merilo izbire. Na spletni strani dresi-tisk.si v spletnem katalogu izberite model in pišite za ponudbo na naš mail ali nas pokličite. Nike dobite pri nas po konkurenčnih cenah in hitro.

Naša ponudba zajema nogometne drese, drese za košarko, drese za odbojko, trenirke, opremo za trening, dodatke za igro in trening, športna oblačila za prosti čas, jakne in vetrovke. Pokali, medalje, transparenti, letaki, plakati, goli, mreže, zastavice so artikli, ki jih klubi iščete. Zato vse to se trudimo ponuditi na naši spetni strani dresi-tisk.si, za dodatne informacije in ponudbo kličite 02 713 30 30 ali 041 703 969 ali pišite na gessmajice@siol.net.

V želji, da se navadite na našo novo spletno stran www.dresi-tisk.si Vas vabimo, da stran večkrat obiščete in spremljate akcije, posebne ponudbe, nagradne igre, nove ponudbe artiklov za nogomet in ostale športe. Če česa ne najdete nas pokličite, da Vam bomo pomagali in svetovali ter skupno poiskali rešitev. Trudili se bomo za Vas.

Ekipa dresi-tisk.si

Obiščite nas na Facebooku!
Dresi tisk letak (PDF)


Prejšnje novice

(Oglas)
Na naraven način povečajte svojo ali ekipino učinkovitost in vzdržljivost in si zagotovite prednost pred ostalimi.
Preizkusite naravno zeliščno energijsko pijačo bHIP!

Več informacij:
bHIP - edinstvena, poceni zeliščna energijska pijača in poslovna priložnost

Za dodatna pojasnila pišite na bhip@kapodol.com ali nas pokličite.


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com