Oglasna sporočila: sezona 2011
11.03.2011, petek ob 17:11
[OGLAS] : GESS – dresi in tisk na enem mestu

Spletni portal Kapodol je pred kratkim sklenil poslovno sodelovanje s še enim v vrsti prodornih podjetij na področju malega nogometa. To je podjetje GESS, ki se specializirano ukvarja z grafičnim marketingom ter ponudbo dresov in ostale športne opreme znamk Virma, Cama, Joma in Nike. Njihove kvalitetne in zanesljive tiskarske storitve po dostopni ceni in kratkem dobavnem roku predstavljajo celovito ponudbo opreme na enem mestu. O tem smo se prepričali tudi na Kapodol.

Podjetje Gess (www.dresi-tisk.si) je skupaj s podjetjem Comtron (www.akcija.si) namreč postal tudi uradni opremljevalec ekipe Kapodol v medijski ligi. Novi dresi se odlično obnesejo, saj so veliko lažji od dosedanjih. Odlično nalogo opravlja tudi tisk, ki zagotavlja jasno vidnost sponzorskih napisov na sami opremi. Fotografije sledijo.

Vabimo ekipe in društva iz SV Slovenije, da se osebno udeležijo njihove promocije naslednji teden ter preizkusijo omenjeno kvaliteto kar sami. Več o tem preberite spodaj. Vse ostale pa pozivamo, da jih neposrednoo povprašajo za ponudbo. Marčevske in aprilske ponudbe so ekstra ugodne.


Foto: arhiv Kapodol
Prispevek: Uredništvo

Prejšnje novice

(Oglas)
Na naraven način povečajte svojo ali ekipino učinkovitost in vzdržljivost in si zagotovite prednost pred ostalimi.
Preizkusite naravno zeliščno energijsko pijačo bHIP!

Več informacij:
bHIP - edinstvena, poceni zeliščna energijska pijača in poslovna priložnost

Za dodatna pojasnila pišite na bhip@kapodol.com ali nas pokličite.


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com