Oglasna sporočila: sezona 2010


07.08.2010, sobota ob 02:28 Prispevek: Uredništvo
[IZBOR NAJ] : Vabljeni v dru┼żbo najboljših
Priprave na šesto podelitev "Izbora Naj" so v teku, prav tako pa tudi še zadnji glasovi stroke, ki bo, po izboru dopisnikov in SMS glasovih ljudstva, dodala še svoj delež h končni odločitvi o najboljšem trojcu za sezono 2009/10. Kot smo že poročali bo letošnja podelitev potekala na najvišji prireditveni ravni doslej, kateri ste lahko priča tudi vi, spoštovani uporabniki in uporabnice portala Kapodol.

Igralci, vratarji, trenerji, vodje ter ostali funkcionarji klubskih in rekreativnih malonogometnih in nogometnih moštev ter seveda bralci in bralke portala Kapodol iz cele Slovenije, si s pravočasno prijavo, po spodaj navedenih navodilih, lahko zagotovite svoj prostor v večerni družbi najboljših slovenskih futsalerjev. V svečanem ambientu generalnega pokrovitelja podelitve, španski restavraciji Don Felipe, boste ob pestrem športnem programu lahko uživali tudi v široki ponudbi specialitet Pirenejskega polotoka.

Osrednjega sponzorja podelitve bomo podobno kot ostale donatorje prireditve podrobneje predstavili v prihodnjih prispevkih "Izbora Naj", skupaj z njimi pa tudi dobitnike letošnjih priznanj.

Letošnja podelitev bo potekala v torek zvečer, 14. septembra, v znani španski restavraciji Don Felipe, v Streliški ulici v Ljubljani (pod ljubljanskim gradom). Vabimo vse uporabnike portala Kapodol, ki bi se dogodka radi udeležili, da nam to čimprej sporočijo. Prijava naj vsebuje ime in priimek, naslov, poštno številko, kraj, telefon ter e-naslov, na katerega boste sprejeli vabilo. Vaše prijave pričakujemo po elektronski pošti na naslov bhip@kapodol.com, najkasneje do 31. avgusta 2010.

Pokrovitelji prireditve:

Španska restavracija Don Felipe, Ljubljana www.donfelipe.net
Malonogometna trgovina Mali nogomet.net www.mali-nogomet.net
Energijska pijača bHIP www.kapodol.bhipglobal.com


Foto: Adnan Mujičič

Znani izidi SMS glasovanja za "Izbor Naj"
Špansko obarvana podelitev "Izbora Naj"
Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com