Občinska zimska liga Metlika: sezona 2011
06.03.2012, torek ob 23:18
Naslov prvaka Piceriji Pri Starem Pildu

V Metliki se je zaključila 16. zaporedna zimska malonogometna liga. V končani ligi smo bili priče zanimivih tekem, kvaliteta ekip in posameznikov je prišla do izraza, dokaz tega so bili gledalci ki so vsako soboto v velikem številu napolnili dvorano. Zmagovalci lige so ekipa Picerija Pri Starem Pildu, ki so prepričljivo prišli do naslova. Drugo mesto je pripadlo Gostišču Kapušin, tretje pa zasedbi PrĀ“ Bartusu.

Za najboljšega igralca lige je bil izbran Marko Jankulov iz ekipe Stari Pild, najboljši vratar je postal Simon Malešič iz ekipe ŠD Suhor, najboljši strelec lige pa Jure Šikonja iz ekipe Stari Pild. Pokal za najbolj "fair-play" ekipo je pripadel ekipi Frizerstvo Mateja.

Pokale, medalje in praktične nagrade za najboljše je priskrbela in podelila Športna zveza Metlika pokale. Drugo in tretje uvrščeni ekipi sta prejeli žoge, zmagovalna ekipa pa komplet nogometnih dresov. Športna zveza Metlika se kot organizator lige zahvaljuje vsem nastopajočim igralcem za pošteno in korektno igro. Pri tem gre zahvala tudi gledalcem, ki so vsako tekmovalno soboto napolnili telovadnico, kot tudi spletnemu portalu Kapodol.com, za ažurno in natančno obveščanje skozi celoten potek tekmovanja.

Prvaki 2011/12 - Picerija Pri Starem Pildu.

Prispevek in foto: ŠZ Metlika

Končna lestvica in rezultati
Lestvica strelcev
Prešnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com