Letna liga Loka pri Mengšu: sezona 2013


27.05.2013, ponedeljek ob 21:28
PAKO & RP Design tesno spredaj

V Športnem parku društva Loka pri Mengšu je ob četrtkih popoldne največ oči uprtih v istoimensko rekreativno malonogometno tekmovanje na lično urejenem asfaltnem igrišču, kjer se ljubitelji te najbolj popularne kolektivne rekreativne igre v Loki družijo že šesto leto zapored. Med dvanajstčlansko krajevno konkurenco po petih krogih letos najbolje kaže ekipi PAKO & RP Design, ki s 13 točkami beleži minimalno prednost pred drugouvrščeno Avtoelektroniko.si. Kar štiri točke naskoka pa ima pred tretjo ŠD Loko, ki je ligaške barve branila na premiernem novembrskem turnirju Za prvaka Slovenije.

Zgoščena sredina

Ob Ločanih devet točk beležita tudi Počene gume in Ice United, sledita Krive noge (8) in Pekos Pub (7), po dve zmagi so zbrali Šerifi in Mič Styling (6), po eno DMD Petarde in Starejši dečki (3), brez točk pa ostajajo pri Strojni opremi Narobe.

Najučinkovitejša Florjančič in Hašimovič

Strelski primat si po petih odigranih tekmah delita Rok Florjančič (ŠD Loka) in Elvir Hašimovič (PAKO & RP Design), oba sta v polno zadela po 10-krat. Najučinkovitejši napad in obrambo si lastijo člani vodilne ekipe. Doslej so v polno zadeli 32-krat in pri tem prejeli le 7 zadetkov. Največ odločilnih golov je dosegel vodilni strelec Florjančič.

Frantar zadovoljen s potekom

O dosedanjem poteku malonogometnih četrtkov na ravnini ob Dobenskem hribovju, med Dobenom in Gobavico, smo povprašali vodjo sekcije za mali nogomet (ene izmed petih) pri Športnem društvu Loka, Petra Frantarja: "Vse poteka po načrtih. Z izjemo enega prestavljenega kroga, posebnosti ni bilo. Težav z ekipami ni, so bolj ali manj stalne iz okraja, vse imajo tudi zadosti igralcev", uvodoma pove Peter, ki s svojo ekipo drži tretje mesto na razpredelnici: "Dveh igralcev ni, pa se takoj pozna. Vodilna ekipa je dobra, zna biti še težak zalogaj."

Ligaški ples v Loki pri Mengšu se bo s 6. krogom nadaljeval ta četrtek, 30. maja, s pričetkom ob 18.05. uri, ko bo Strojna oprema Narobe svoje prve sezonske točke lovila proti Pekos Pubu.

PAKO & RP Design še brez poraza.

Foto: Peter Frantar
Prispevek: Adnan Mujičič

Kapodol Facebook z mnogo fotografijami in dodatnimi zanimivostmi
Kapodol YouTube z odličnimi videi iz sveta malega nogometa in futsala
Arhiv po sezonah
Prešnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com