Zimska liga Ljubljana ŠC Triglav: sezona 2011


27.02.2012, ponedeljek ob 22:33
Trojica že v polfinalu

Končan je ligaški del članskega tekmovanja v dvanajsti zimski ligi. Za prvaka se bodo borila najboljša tri moštva skupin A in B. Prvo uvrščena Gradbeništvo Tričič in GP Piramida Lukovica, ki jima je pripadel tudi prvi del sezone, sta se neposredno uvrstila v polfinale, drugo in tretje uvrščena moštva pa se bodo najprej pomerila v četrtfinalu. V derbiju zadnjega kroga je več kot zasluženo slavilo Gradbeništvo Tričič.

Jasko trade mora v četrtfinale, v primeru zmage pa ga v polfinalu čaka edino neporaženo moštvo GP Piramida Lukovica, ki ni oddalo niti točke v celi ligi. Med polfinaliste v skupini za ostale ekipe so se uvrstili Halo Vučko, Vrtarič transport, Ellab in Realka Optika Jan Jan.

Veterani morajo odigrati še zadnji krog. Tu si je prvo mesto in polfinale že zagotovil Gemax. O drugem in petem mestu bodo odločali Metropol in Šipca steklarstvo ter WD 40 in Kontra, Eurolux pa je zabetoniran na četrtem mestu. V četrtrfinalu se bosta med seboj srečali tretje in šesto, ter četrto in peto uvrščeni moštvi.

Zaključni del v obeh kategorijah bo 10. in 11. marca. Igralci, ki v ligi niso nastopali, ne glede na vpis v prijavnico, nimajo pravice igranja v zaključnem delu. Na 207. tekmah je bilo doseženih skupno 1183 golov.


Foto: Adnan Mujičič
Prispevek: Stanko Damiš

Lestvica in rezultati drugega dela - skupina A
Lestvica in rezultati drugega dela - skupina B
Lestvica in rezultati drugega dela - skupina C
Lestvica in rezultati drugega dela - Veterani za prvaka
Lestvica in rezultati drugega dela - Veterani za ostale
Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com