Zimska liga Ljubljana ŠC Triglav: sezona 2011


13.02.2012, ponedeljek ob 16:48
Vse točke se prištevajo

Člani v zimski ligi so odigrali tretji, veterani pa prvi krog drugega dela. Vse točke iz prvega dela se ekipam prištevajo kot je bilo določeno s propozicijami že pred začetkom tekmovanja. V končnicah za prvaka, ki bosta potekali 10. in 11. marca, se bo uvrstilo šest najboljših ekip. Derbi v članski skupini B je bil preložen zaradi smrti v družini ekipe Behar. Kljub temu ostaja na vrhu GP Piramida. Preložena tekma bo 25. februarja.

V skupini A je Gradbeništvo Tričič za dva zadetka popravilo razliko, ob kateri ima prednost pred ekipo Jasko trade na vrhu lestvice. Branilec naslova zimskega prvaka Avto Grosuplje se bo moral dobro oznojiti, da ne bo izgubil tretjega mesta, ki še odpira vrata četrtfinala v končnici. Možno je, da bo o tem odločalo šele medsebojno srečanje z moštvom Ljiljan Teleteam v zadnjem krogu.

Najzanimivejše srečanje prvega nadaljevanja veteranov sta odigrala Šipca steklarstvo in Eurolux. Visoko so zmagali rumeni in se vključili v boj za eno od prvih dveh mest, ki vodita neposredno v polfinale. Gemax in Metropol sta zabila po devet golov in potrdila vlogi favoritov. V skupini za ostale uvrstitve se je odlepil od konkurence dvojec BMV in Silvija trade. Na dosedanjih 173 tekmah je bilo doseženih skupno 982 golov.


Foto: Adnan Mujičič
Prispevek: Stanko Damiš

Lestvica in rezultati drugega dela - skupina A
Lestvica in rezultati drugega dela - skupina B
Lestvica in rezultati drugega dela - skupina C
Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com