Zimska liga Ljubljana ŠC Triglav: sezona 2011


23.01.2012, ponedeljek ob 23:34
"Gradbeniki" na prvem mestu

Končan je prvi del ligaškega tekmovanja med člani. V skupinah za prvaka bo nadaljevalo sezono prvih šest uvrščenih ekip, sedmo- do deveto uvrščene pa v skupini C. Vse točke iz prvega dela se prenašajo. Zadnji hip si je boj za novega zmskega prvaka Ljubljane zagotovil prvi zmagovalec v sezoni 2000/01 ŠD Turbo M. V posamezni skupini prvega dela so zmagali "gradbeniki".

Medtem, ko je GP Piramida zbrala kar šest točk prednosti, ki že zna zadoščati za neposredno uvrstitev v polfinale, je Gradbeništvo Tričič ob neodločenem rezultatu v medsebojnem dvoboju proti Jasku trade slavilo zaradi dveh golov boljše razlike.

Dva kroga pred koncem prvega dela med veterani ostaja neznanka šesto mesto, prav tako pa število točk ostalih ekip. Na sedmo mesto je padel BMV, ki je zapravil priložnost v zadnji četrtini srečanja z vodilnim Metropolom. Prvi štirje so poravnani skoraj v isti vrsti. V predzadnjem krogu, ki bo zadnjo januarsko soboto, bosta derbija odigrala Šipca steklarstvo in Eurolux, ter WD 40 in Gemax Ljubljana. Nemara odločine točke za (najmanj) šesto mesto bo lovila Kontra. Na dosedanjih 126. tekmah je bilo doseženih skupno 675 golov.


Foto: Adnan Mujičič
Prispevek: Stanko Damiš

Lestvica in rezultati skupine A
Lestvica in rezultati skupine B
Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com