Zimska liga Ljubljana ŠC Triglav: sezona 2011
24.12.2011, sobota ob 20:45
Za konec leta neodločeno

V Športnem centru Triglav se je odvilo zadnje letošnje dejanje v zimski ligi Ljubljane. Na predbožično soboto so odigrali šesti krog v obeh kategorijah. Nadaljevanje bo 7. in 8. januarja 2012. Posebej izenačeno tekmovanje se obeta med veterani. Na 84. doslej odigranih srečanjih je bilo doseženih 459 golov.

Za praznike bodo na vrhu Jasko trade, GP Piramida Lukovica (člani) in Metropol (veterani). Članski derbiji so se končali z neodločenimi izidi. Jasko trade ima še točko prednosti pred Avtom Grosuplje, prva tri uvrščena moštva so se odlepila od zasledovalcev. V&P Inštalacije niso izkoristile prostega tekmovalnega dne Piramide v skupini B, saj so remizirale s prvim prvakom zimske lige (ŠD Turbo M) pred enajstimi leti.

Med veterani je padla zadnja trdnjava. Prvi poraz, s katerim je predal vodilni položaj Metropolu, je doživel Eurolux, čeprav ima še naprej najboljšo obrambo. Bivši futsal prvoligaš se mu je oddolžil za lanski poraz. Za vrh se enakovredno potegujejo tudi moštva od tretjega do petega mestu, saj zaostajajo samo tri točke. Glavna konkurenta za šesto mesto, ki v drugem delu še vodi v ligo za prvaka, sta WD 40 in Kontra. Ker se je njuna medsebojna tekma končala neodločeno, utegne o prednosti odločiti boljša razlika v zadetkih, če se v dvoboj ne bo vmešal kdo tretji. BMV se je znesel nad Dobom (9:1) in ga prikoval na zadnje mesto.


Foto: Adnan Mujičič
Prispevek: Stanko Damiš

Lestvica in rezultati skupine A
Lestvica in rezultati skupine B
Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com