Zimska liga Ljubljana ŠC Triglav: sezona 2011
12.12.2011, ponedeljek ob 16:37
Spremembi na vrhu

V četrtem krogu zimske lige Ljubljane je bilo doseženih nekaj zanimivih rezultatov, ki utegnejo krojiti razplet sezone, saj od letos štejejo vsi doseženi rezultati. Spremembi sta doživela vrha lestvic med člani v skupini A in med veterani, kjer je v derbiju kroga Šipca steklarstvo zaustavila aktualnega prvaka Gemax. Razplet je izkoristil Eurolux. Na dosedanjih 56. tekmah je bilo doseženih 275 golov. Naslednja dva kroga bosta v celoti odigrana ob sobotah. Prva nedelja je rezervirana za vse ljubitelje futsala, da si bodo lahko ogledali zadnji krog kvalifikacij za svetovno prvenstvo v Laškem (vstop je prost), druga nedelja pa bo božična.

Med člani v skupini A je novo vodilno moštvo Jasko trade, saj je Gradbeništvo Tričič počivalo, brez poraza pa ostaja tudi Avto Grosuplje, ki brani lanski naslov. V vzporedni skupini B še naprej vodi GP Piramida Lukovica. Novo, vendar tesno zmago v skupini B so vknjižile V&P Inštalacije. Behar je predal tretje mesto tekmecem, saj glavnina igralcev istočasno nastopa na 41. mednarodnem turnirju Kutija šibica v Zagrebu.

Na veteranskem derbiju so oboji nastopili v okrnjenih zasedbah, tako kot pred tednom dni proti Metropolu pa je visoko zmagala Šipca, za katero je prvič nastopil tudi Grega Židan, ton igri sta dajala Ermin Rakovič in Amir Agič, najboljši igralec srečanja pa je bil dvakratni strelec Denis Čerina. Edini brez poraza je le še Eurolux, toda še pred novim letom ga čakata dve zahtevni tekmi proti ekipama BMV in KMN Metropol.


Foto: Adnan Mujičič
Prispevek: Stanko Damiš

Lestvica in rezultati skupine A
Lestvica in rezultati skupine B
Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com