Zimska liga Ljubljana ŠC Triglav: sezona 2011
14.11.2011, ponedeljek ob 16:09
Ogrevanje za rekreativne končnice

V Športnem centru Triglav so odigrali drugi krog zimske lige, tretjo novembrsko soboto in nedeljo pa sledijo končnice zunanjih lig za nove rekreativne prvake Ljubljane. Za naslove se bo potegovalo 24 članskih ter po štiri najboljše ekipe med veterani in super veterani. Igralci prve in druge slovenske nogometne lige nimajo pravice nastopa. Bogat bežigrajski konec tedna pa se bo začel že s petkovim drugoligaškim futsal dvobojem Vuko - Sevnica.

Ogrevanje za prihajajoče končnice je bilo za ene uspešno, za druge pač ne. Po dveh odigranih krogih v članski skupini A vodita Gradbeništvo Tričič in Jasko trade, v vzporedni skupini B pa GP Piramida in Šipca steklarstvo. Zvezdniški Jasko trade še ni prejel nobenega gola, toda težje preizkušnje ga šele čakajo. Nosilca skupin in lanska finalista Avto Grosuplje in V&P Inštalacije sta doslej odgirala samo eno srečanje. Zaradi izključitev bosta naslednjo tekmo počivala Samir Kerič (V&P Inštalacije) in Denis Isič (Medija).

Med veterani so vseh šest točk osvojili štirje. To so zmagovalec prejšnje zime Gemax, KMN Metropol, BMV in Eurolux. Na sredini lestvice so Kontra, Strmec in Šipca steklarstvo, za katero je tokrat nastopil Amir Agič, ni pa bilo dvojca Cimerotič in Rakovič. V spodnjem delu so WD 40, Silvija trade, Dnevnik, Dob in Vrtarič transport. Zaradi končnice trim lig in zasedene dvorane bo nadaljevanje zimske lige v začetku decembra.

>

Prispevek: Stanko Damiš
Foto: Arhiv Kapodol

Lestvica in rezultati skupine A
Lestvica in rezultati skupine B
Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com