Zimska liga Ljubljana ŠC Triglav: sezona 2003

18.04.2004, nedelja ob 19:19
Fortuna na strani Treh Hrastov
V ljubljanskem malonogometnem hramu se je končala četrta sezona v zimski ligi. Po tem, ko je bilo glavno tekmovanje (novi prvaki so V&P Inštalacije) zaključeno že prvo aprilsko nedeljo, so črto pod še eno uspešno sezono potegnila tudi moštva, ki so igrala turnir za zmagovalca tki. druge lige.
Komentar: Stanko Damiš Več...
05.04.2004, ponedeljek ob 00:52
V&P Inštalacije med člani
V&P Inštalacije so več kot zanesljivo zmagale v članski konkurenci letošnje zimske lige in si pridobile pravico do sodelovanja v 2. SLMN 2004/05. V finalu so premagale En Team Prevozništvu Nuhanovič 4:1. Strelci so bili Ignjatovič 2 krat ter Vujovič in Gorenc, častni zadetek pa je prispeval Elvir Plešinac.
Komentar: Stanko Damiš Več...
29.03.2004, ponedeljek ob 23:09
1. liga: Polfinale brez Optike
Presenečenja so sestavni del vsakega tekmovanja, še posebej tistega, ki se igra na izpadanje. Temu nepisanemu pravilu ni bilo prizanešeno niti v prvi polovici končnice za letošnje prvenstvo MNZL. Med najboljše štiri so se prebili V&P Inštalacije, ŠD Turbo M (1. polfinalni par), Mladost Astlak in En Team Prevozništvo Nuhanovič (2. polfinalni par).
Komentar: Stanko Damiš Več...
29.03.2004, ponedeljek ob 23:03
2. liga: Slovo prve trojice
Prva tri moštva, ki so se poslovila od letošnje zimske lige med člani so Odpisani, Realka in Bar-bar-A. Na uvodnih tekmah končnice tki. 2. lige, to je moštev, katera se niso uvrstila v končnico za prvaka, so zmagali Aspiro Software, ŠD Krašnja in Eisbar iz Kranja. Ostali bodo svoje prve tekme odigrali naslednjo soboto. Zaključek tega tekmovanja bo namesto 10. aprila, šele v nedeljo, 18. aprila 2004 (po enakem razporedu), kajti v dvorani Športnega centra Triglav bodo od 10. do vključno 17. aprila potekali uradni treningi udeležencev letošnjega evropskega prvenstva v moški gimnastiki. Razpored s spremembami tekem na zadnji igralni dan je na straneh, na katerih spremljamo člansko tekmovanje.
17.03.2004, sreda ob 15:41
Skupina A: Derbi ni odločal o ničemur
Brez sprememb med najboljšo četverico v zadnjem krogu. Prvo mesto so potrdile V&P Inštalacije, čeprav so tokrat izgubile svojo edino točko, ostale pa so neporažene. Za novega prvaka MNZL se bodo potegovali tudi ... Razpored končnice
Komentar: Stanko Damiš Več...
17.03.2004, sreda ob 15:38
Skupina B: Dramatičen finiš
Po napovedih je bil najbolj dramatičen finiš v zadnjem krogu ligaškega tekmovanja v tej skupini. Po tem, ko je sindikat slovenskih železnic premagal Pizzerijo Murko, je Avto šola Stop potrebovala proti Optiki minus 50 vse tri točke, v nasprotnem primeru bi izpadla. Razpored končnice
Komentar: Stanko Damiš Več...


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com