Zimska liga Ljubljana Gibišport Kleče - E.Leclerc: sezona 2013


17.03.2014, ponedeljek ob 21:01
Druga sezona zasedbi FC FRKS

Pod balonom Tenis centra Gibišport v ljubljanskih Klečah je od novembra do konca februarja sedem zasedb svoje znanje in energijo merilo v rekreativnem ligaškem tekmovanju na umetni travi. Ob odsotnosti lanskih premiernih prvakov FC Result je v drugi zimski sezoni po naslovu prvaka segla zasedba FC FRKS, pred drugouvrščenim Rameksom in tretjim Gibijem 2. Po zanimivi drugi polovici tekmovanja je o prvem mestu odločal prav zadnji 14. krog.

V sklepnem dejanju sezone so novi prvaki, ob prostem in dotlej vodilnem Gibiju 2, prišli do zmage nad Klubom K4. Druga zasedba organizatorjev je na koncu končala na tretjem mestu, saj je srebro Rameksu prinesel vsega en zadetek z dveh medsebojnih srečanj. Na mestih od 4. do 7. so se zvrstili Klub K4, DM Drogerie Markt, Schwarze dose 28 in Gibi 1.

Ornik, Hodžič in Filipovič

Prevlado najboljšega trojca so po koncu sezone potrdili tudi nazivi v posamičnih konkurencah. Za najboljšega igralca je bil izbran Jovo Ornik (FC FRKS), za najboljšega vratarja Mustafa Hodžič (Rameks), strelski naziv pa je z 21 doseženimi zadetki osvojil Boštjan Filipovič (Rameks). Za naj "Fair-Play" ekipo je bila izbrana zasedba Gibi 1. Pokale in priznanja najboljšim sta podelila dolgoletni ljubljanski rekreativni sodnik Andrija Petrovič in organizator lige Urban Trunk. Več podrobnosti s podelitve najboljšim v spodnjih fotoutrinkih.


Pokali za najboljše posameznike.
Pokali za najboljše ekipe.
Naj strelec - Boštjan Filipovič (Rameks).
Naj igralec - Jovo Ornik (FC FRKS)
Naj vratar - Mustafa Hodžič (Rameks).
1. mesto - FC FRKS.
3. mesto - Gibi 2.
Prvaki zimske lige 2013/14 - FC FRKS.

Podprvaki - Rameks.

Prispevek in foto: Adnan Mujičič

Končna lestvica in rezultati
Kapodol Facebook z mnogo fotografijami in dodatnimi zanimivostmi
Kapodol YouTube z odličnimi videi iz sveta malega nogometa in futsala
Prešnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com