Letna liga Ljubljana Forca: sezona 2014


24.03.2014, ponedeljek ob 17:49
Razpis za novo sezono

Bar Forca razpisuje letni ligi v futsalu za člane in v malem nogometu za veterane. Ligi se bosta pričeli 7. aprila 2014 (člani) in 9. aprila 2014 (veterani) in trajali do konca oktobra s prekinitvijo julija in avgusta. Tekme se bodo igrale ob Bratovševi ploščadi na igrišču bara Forca za Bežigradom v Ljubljani (ulica Prvoborcev 30). Igralni dan za člane bo ponedeljek, za veterane sreda in četrtek.

Podrobnosti in namen lig

Člani bodo igrali po sistemu 5+1, z neodbojno žogo velikosti št. 4. Veterani (starejši od 35 let; roj. 1978 in prej) bodo igrali po sistemu 5+1 z nogometno žogo velikosti št. 5. Prijavnina za posamezno ekipo znaša 100 eurov. Celotna prijavnina bo namenjena nagradnemu skladu in zabavnim "piknik – žar" zaključkom ob koncu prvega dela lige konec junija in nato še enkrat ob zaključku lige konec oktobra.

Cilj lig je predvsem rekreacija, druženje in zabava. Temu primerno se pričakujeta tudi karakter in obnašanje prijavljenih ekip. Pričakuje se vzdušje, kot ga je zaznati že leta na tradicionalnem turnirju Pokal Maršala Tita. Pravico do nastopa imajo vsi polnoletni igralci vključno s tistimi, ki so registrirani pri NZS.

Rok za prijave - petek 4. april 2014.

Rok za prijave se izteče 4. aprila 2014. Tekme bodo sodili organizatorji sami oziroma sodnike določijo kapetani ekip. Pričnejo se ob 17. uri, s trajanjem 2 x 20 minut in se igrajo tudi v mraku pod žarometi. Slačilnice za preoblačenje in tuširanje so znotraj objekta bara Forca, ki ima v kleti tudi manjšo telovadnico. Za osvežilne pijače ob prijetnem druženju po tekmah na vrtu ali znotraj bara je odlično poskrbljeno in z dovolj prostora. Občasno bo na voljo tudi žar. V poletnih mesecih se obeta možnost igranja odbojke ali nogometa na mivki.

Dodatne informacije:

Več informacij o ligah dobite pri predstavniku organizatorja (Nešo) na telefonu 031 614 575 ali osebno v baru Forca.

Prijavnico in spisek igralcev pošljite na barforca@gmail.com.
Organizator lig je Forca Nova d.n.o, Ul. Prvoborcev 30, 1000 Ljubljana.

1. Natisni prijavnico (PDF)

2. Natisni prijavnico (XLSX)

Za vse, ki še ne veste, kje se nahaja simpatično igrišče Forca je tule povezava do zemljevida: Bar Forca

Vabljeni k prijavi! Se vidimo.

Foto: arhiv Kapodol
Prispevek: Uredništvo

Kapodol Facebook z mnogo fotografijami in dodatnimi zanimivostmi
Kapodol YouTube z odličnimi videi iz sveta malega nogometa in futsala
Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com