Letna liga Ljubljana - Forca: sezona 2012


09.03.2012, petek ob 15:43
Razpis za novo sezono

Bar Forca razpisuje letni ligi v futsalu za člane in za veterane v malem nogometu. Ligi se bosta pričeli 9. aprila 2012 (člani) in 11. aprila 2012 (veterani) ter trajali do konca oktobra s prekinitvijo julija in avgusta. Tekme se bodo igrale ob Bratovševi ploščadi na igrišču bara Forca za Bežigradom v Ljubljani (ulica Prvoborcev 30). Igralna dneva za člane bosta ponedeljek in torek, za veterane sreda in četrtek.

Člani bodo igrali po sistemu 5 + 1 z neodbojno žogo velikosti 4. Veterani (starejši od 35 let - roj. 1977 in prej) bodo igrali po sistemu 5 + 1 z nogometno žogo velikosti 5.

Prijavnina za posamezno ekipo znaša 100€. Celotna prijavnina bo namenjena nagradnemu skladu in zabavnim (piknik - žar) zaključkom ob koncu prvega dela lige konec junija in nato še enkrat ob zaključku lige konec oktobra.

Cilj lig je predvsem rekreacija, druženje in zabava. Temu primerno se pričakuje tudi karakter in obnašanje prijavljenih ekip. Pričakuje se vzdušje kot ga je zaznati že leta na tradicionalnem zabavljaškem turnirju Pokal Maršala Tita, ki poteka konec maja, letos bo v soboto 26. maja 2012, na igrišču Forca in združuje vse somišljenike z lepim spominom na bivšo Jugoslavijo. Nastopa osem ekip iz šestih republik in dveh avtonomnih pokrajin.

Vsaka ekipa v ligi lahko prijavi največ 18 igralcev. Pravico do nastopa imajo vsi polnoletni igralci vključno s tistimi, ki so registrirani pri NZS.

Rok za prijave je petek, 30. marec 2012.

Tekme bodo sodili organizatorji sami. Sodnike določijo kapetani ekip. Pričnejo se ob 17:00, s trajanjem 2 x 20 minut in se igrajo tudi v mraku pod reflektorji.

Slačilnice za preoblačenje in tuširanje so znotraj objekta bara Forca, ki ima v kleti tudi manjšo telovadnico. Za osvežilne pijače ob prijetnem druženju po tekmah, na vrtu ali znotraj bara je odlično poskrbljeno z dovolj prostora. Občasno bo na voljo tudi žar. V poletnih mesecih se obeta možnost igranja odbojke ali nogometa na mivki.

Rezultati, razporedi in novice bodo objavljeni na portalu Kapodol.


Dodatne informacije:
Več informacij o ligah dobite pri predstavniku organizatorja (Nešo) na GSM: 031-614-575, ali osebno v baru Forca. Prijavnico in spisek igralcev pošljite na barforca@gmail.com. Organizator lig je Forca Nova d.n.o, Ul. Prvoborcev 30, 1000 Ljubljana.

1. Prijavnica za Ljubljana ligo Forca bar 2012 (PDF)

2. Prijavnica za Ljubljana ligo Forca bar 2012 (XLS)

Za vse, ki še ne veste, kje se nahaja simpatično igrišče Forca je tule povezava do zemljevida:

Bar Forca

Vabljeni k prijavi in na pijačo! Se vidimo.Pošljite email uredništvu www.kapodol.com