Ljubljana Moste 4. liga: sezona 2008


07.10.2008, torek ob 11:07 Prispevek: Drago perko
V oktober brez sprememb
V uvodnem tednu v oktobru ni bilo večjih sprememb na lestvicah v ljubljanskih malonogometnih ligah, kjer gredo tekmovanja h koncu, januarja 2009 pa bodo podeljena priznanja najboljšim ekipam leta. Favoriti zmagujejo in polnijo mreže, na roko pa jim gre tudi prijetno jesensko vreme.

Tao Sport, vodilna ekipa lige Bežigrad 1, se je v 14. krogu tekmovanja znesel nad Drugo pomočjo, ki je izgubila s kar 13:2. Hils d.o.o,, najboljši v Bežigradu 2, so tesno s 3:2 premagali Kozmetiko Majo. Zadeve pa se zapletajo med bežigrajskimi veterani, kjer je Kern 90 premagal vodilno Lokardo d.o.o, in se ji tako približal le še na točko zaostanka.


V Mostah 1 je Lokomotiva po zmagi s 6:1 proti Piceriji Jurman ohranila mesto povsem na vrhu, isto pa se piše tudi KMN Vič Parketarstvu Laznik, ki je bil s 6:3 boljši od DBO 1, parketarji ostajajo prva ekipa lige Moste 2. Odločni so tudi v zasedbi Esva Sistemi, ki so vknjižili novo zmago, to pot so s 5:3 ugnali Pošto, in ostali najboljša ekipa Moste 3. Nič novega se ni zgodilo niti v ligi Moste 4, kjer je DBO s prepričljivo zmago s 5:1 proti Empor hladilnim sistemom zadržal vodilno pozicijo. Teletim je v ligi Moste Superveterani zabeležil še 13. zaporedno zmago, še drugič v ligi pa je bil en zadetek dovolj, da so premagali Gemax, spomladi so z 1:0 odpravili Golovec. Najbolj napeta je končnica med moščanskimi veterani, kjer se ekipe izmenjujejo na samem vrhu, ki v term hipu pripada Klapi TT Rofiks.

V ligi Šiška 1 je vrh rezerviran za Črešnik Team, ki je visoko s kar 16:4 premagal Litostroj Jeklo, v Šiški 2 pa je Mix ekipa, vodilna zasedba tekmovanja, s 7:4 odpravila J&B Djani.

Foto: arhiv Kapodol

Lestvica Bežigrad 1
Lestvica Bežigrad 2
Lestvica Bežigrad veterani
Lestvica Moste 1
Lestvica Moste 2
Lestvica Moste 3
Lestvica Moste 4
Lestvica Moste Super veterani
Lestvica Moste veterani
Lestvica Šiška 1
Lestvica Šiška 2
Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com