Ljubljana Moste 4. liga: sezona 2008


25.06.2008, sreda ob 14:15 Prispevek: Drago Perko
Poletni počitek za ligaše
S tekmami devetega kroga se je zaključil spomladanski del tekmovanja v ljubljanskih malonogometnih ligah za leto 2008. Sledi poletni odmor, ki ga bodo igralci izkoristili za oddih ter nabiranje moči pred jesenskim delom, ko bomo dobili prvaka Ljubljane, naslov iz lanskega leta brani zasedba KMN Bogdanovič. V naslednjih vrsticah pa o dogodkih v minulem tednu dni.Prvi poraz "taovcev"
Tao Sport je kljub prvemu porazu v sezoni, s 3:1 ga je ugnala Orka, ohranil prvo mesto v ligi Bežigrad 1. Z identičnim izkupičkom, osmih zmag in enim porazom, se lahko pohvali tudi Hils, prvouvrščena ekipa Bežigrada 2. "Hilsovi" so prejšnji teden s 4:1 FC Dream Team. Kern 90 je v osmih spomladanski srečanjih zabeležil prav toliko zmag. Zadnja je bila precej tesna. Z 1:0 so padli Lek Veterani.

V Mostah 1 možne spremembe
AS Grad in Pizzerija Jurman sta vodilni ekipi lige Moste 1, tri točke za njima (19) jih je zbral Intersport, ki pa ima tekmo manj, saj je bilo njihovo tokratno srečanje preloženo. Kaj lahko pa se zgodi, da bodo "graščaki" sami na prvem mestu čakali jesen, saj jih v prihodnjih dneh čaka še zaostala tekma proti ekipi Eventus sistemi.

V Mostah 2 sta na čelu tabele KMN Bogdanovič ter KMN Vič Parketarstvo Laznik. "Bogdanoviči" imajo tekmo a več, a so oboji zbrali po 24 točk, v zadnjem krogu so fantje z Viča počivali, "bogdanoviči" pa so z 10:3 ukanili Gradus.

DNG Team in Medija avto krojita vrh v Mostah 3, "teamovci" so klonili proti Ključavničarstvu Kurič (1:2), "medijci" pa s 10:5 od Rekreative.

Ked Jaka Bar je še vedno vodilno moštvo v Mostah 4, "kedovci" so bili z 2:0 boljši od DNG Teama Boun Piatto.

Teletim je tudi v devetem poizkusu še devetič domov odšel s polnim izkupičkom. V devetem krogu med moščanskimi Superveterani so bili brez boja s 3:0 veteranov Maximarketa.

Moštvo Klapa TT Rofiks Čiro je s 7:6 ugnala Gostilno in Pizzerijo Ponvica, kar je bilo dovolj, da je "klapa" ohranila vodilno pozicijo v ligi Moste veterani.

Moda Labus in Črešnik Team sta ekipi v ligi Šiška 1 v devetih tekmah spomladanskega dela zabeležili po devet zmag, "modni" so bili s 5:4 boljši od Driblersov, "črešniki" pa z 2:0 od Eltusa. Mix ekipa pa je dodobra vnovčila visoko zmago (8:1) proti Toča Teamu, saj je do včeraj vodilni Najšibkejši člen z 2:4 izgubil proti Šipcam oknom in vratom.

Foto: Drago Perko

Končna lestvica spomladanskega dela Bežigrad 1
Končna lestvica spomladanskega dela Bežigrad 2
Končna lestvica spomladanskega dela Bežigrad veterani
Končna lestvica spomladanskega dela Moste 1
Končna lestvica spomladanskega dela Moste 2
Končna lestvica spomladanskega dela Moste 3
Končna lestvica spomladanskega dela Moste 4
Končna lestvica spomladanskega dela Moste Super veterani
Končna lestvica spomladanskega dela Moste veterani
Končna lestvica spomladanskega dela Šiška 1
Končna lestvica spomladanskega dela Šiška 2
Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com