Dragi malonogometni navdušenci,

Za vas smo pripravili kolekcijo ekipnih fotografij, ki smo jih posneli v prvem, nekaj pa v drugem delu tekmovanja ljubljanskih rekreativnih lig sezone 2007. Omenjene fotografije, kjer smo vas ujeli z vašimi prijatelji, so vam sedaj na voljo. Take fotografije so kot nalašč, da krasijo vašo delovno mizo ter krajšajo naporen deloven dan. Cena ene ekipne slike je 25 EUR z DDV.

Galerijo ekipnih slik si lahko ogledate na posebnih povezavah v levem meniju posamezne ljubljanske lige SLIKE EKIP (primer lige Ljubljana Moste 4)

Fotografije so velikosti 2.0 MB oz 2400 x 1600 pixels. Se pravi primerna za razvijanje velikosti tudi tja do 20 cm x 40 cm.


Kako do fotografije?

Preprosto. Fotografija se nahaja v naši KapoTRGOVINI med izdelki Foto in Video. Med izdelki je zaenkrat samo "Ekipna slika", ki jo dodate s klikom v košarico. Ko je fotografija v košarici je pripravljena za nakup. S klikom na nakup se vam odpre okno, kjer vpišete vaše osebne podatke. Po vpisanih podatkih in potrdilu le tega, sledi še izbira načina plačila.

Možna sta dva načina plačila:

- monete

- plačilo po povzetju (račun ali plačilni nalog)

V obeh primerih sledite navodilom oz si podrobna navodila lahko preberete tukaj.

Ko dobimo od vas na elektronski naslov kapodol@kapodol.com podatek, kot so ime ekipe in ime lige, v kateri nastopa vaša ekipa, Vam ta isti hip pošljemo želeno fotografijo na vaš elektronski naslov. Fotografija bo v originalni velikosti in vam jo na izrecno željo dostovimo na cd-ju tudi po redni pošti.Pošljite email uredništvu www.kapodol.com

Cookie Consent