Jokmi ŠD Trije Hrasti 1:5
(1:1)
Vodmat Mladi

SPOMLADANSKI DEL, 6. kolo
Odigrano dne: 25.05.2004 ob 20:45
Kraj:Igrišče A

0 : 1
Jaro Samobor
1 : 1
Jokmi ŠD Trije Hrasti
1 : 2
Jaro Samobor (odločilni gol)
1 : 3
Tilen Ravnikar (Dražen Ivanov )
1 : 4
Jaro Samobor
1 : 5
Dejan Djurovič (Dražen Ivanov )

Povzetek tekme:
Mladi tim iz Vodmata je po neverjetni bitki na nočni tekmi v 6. krogu porazila super ekipo Jokmi ŠD 3 Hrasti. Hrastovci so do tega kroga zabili nasprotnikom kar 39 golov in tako ustvarili strah in trepet na igrišču. Pred tekmo smo si želeli točko, saj bi tak rezultat proti tretji najboljši ekipi v 4. ligi, za nas novince bila zlata vredna. Sam začetek je ponudil previdno igro brez pretirano tveganih akcij. Videlo se je, da se nasprotniki dobro poznajo med seboj in da bomo težko preživeli večer. Toda po nekaj minutah igre nismo mogli verjeti svojim očem. Navijači Vodmata so ponoreli, ko je Jaro Samobor ušel obrambi in zadel za vodstvo. Kot na velikih derbijih smo skakali, se veselili in objemali strelca. Tekma je nato postala še bolj napeta, saj smo zdaj verjeli na uspeh, toda proti koncu polčasa je šlo vse spet od začetka. Majhna napaka je spremenila žogo, ki je pristala v golu in rezultat je bil izenačen.
Drugi polčas smo začeli bolj odločno v upanju, da bi spet hitro zadeli. Uspelo nam je, saj nas je spet presenetil Jaro, ki je z drugim in kasneje še tretjim zadetkom postal zvezda večera. Po vodstvu z 2:1 je ekipa Jokmi spremenila svojo taktiko in se z šestim igralcem poskusila vrniti v igro. Ni jim uspelo, saj sta trda obramba in neverjetni vratar Dražen Ivanov, ki se mu moramo zahvaliti, saj brez njegovih obramb in vodenja ekipe, ne bi uspeli ustvariti tako dobrih rezultatov. Končni izzid sta postavila Tilen Ravnikar in steber obrambe Dejan Djurovič. Rezultat je bil na koncu 5:1 in zasluženo smo odšli domov z zmago.
Čestital bi vsem svojim soigralcem, saj smo na igrišču pokazali, da timsko delo ustvari največje rezultate in da s skupnimi močmi zmoremo vse.
Komentar: Dali Muller


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com