Vodmat Mladi 5:2
(2:1)
Te Tol

SPOMLADANSKI DEL, 5. kolo
Odigrano dne: 18.05.2004 ob 20:45
Kraj:Igrišče A

1 : 0
Tilen Ravnikar (odločilni gol) (Stane Kovič )
2 : 0
Mladen Bjegojevič (Tilen Ravnikar )
2 : 1
Ljubiša Čolič
3 : 1
Jaro Samobor (Miha Rakar )
4 : 1
Tilen Ravnikar (Stane Kovič )
4 : 2
Džordže Donev
5 : 2
Luka Radojlovič (Tilen Ravnikar )

Povzetek tekme:
Nogometaši Vodmata so s pomebno zmago proti vselej neugodni ekipi Te-Toll ostali neporaženi in v 5. krogu zavzeli 4. mesto na lestvici. Tekma se je začela s priložnostjo Bjegojeviča, ki je v 5. minuti zelo dobro izvedel prosti strel, a je vratnica rešila vratarja ekipe Te-Toll. Nekaj minut kasneje je mrežo načel Tilen Ravnikar, na 2.0 je povišal Mladen Bjegojevič, ki je po dolgi suši spet zadel. Te-Toll je proti koncu polčasa znižal izzid in pustil tekmo odprto.
Drugi polčas je pripadel Mladim, saj je po nekaj minutah igre Rakar rešil že izgubljeno žogo, jo podal do Samoborja, ta pa je brez oklevanja zadel za 3:1. Vodmatski navijači so od navdušenja skočili v 31. minuti, ko je Stane Kovič ala Ronaldinho z super potezo osmešil dva nasprotnika in podal do Ravnikarja, ki se je znašel sam pred golom. Na koncu je zadel in tri točke so bile v žepu. Izid po sodnikovem pisku je bil 5:2, za Vodmat je zadel še Radojlovič.
Trenutek resnice pa prihaja v torek, saj se bomo pomerili z eno najboljših ekip v tej ligi. Jokmi ŠD 3 Hrasti so na petih tekmah zabili kar 33 golov in dobesedno pometli z svojimi nasprotniki. Bodo Hrastovci prvi odvzeli skalp Mladim?
Komentar: Dali Muller


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com