Borac 2:2
(1:1)
Vodmat Mladi

SPOMLADANSKI DEL, 4. kolo
Odigrano dne: 11.05.2004 ob 17:00
Kraj:Igrišče C

1 : 0
[10] Jure Rakun (Luka Koželj )
1 : 1
[15] Tilen Ravnikar (Dražen Ivanov )
2 : 1
Peter Baloh (Luka Peternel )
2 : 2
Marko Baloh (odločilni gol) (Jaro Samobor )

Povzetek tekme:
V 4. krogu je bil v središču pozornosti derbi med ekipama Borac in Vodmat Mladi, ki je na Kodeljevo privabil kar nekaj gledalcev. Videli so zelo razburljivo tekmo in remi, za katerega ima največ zaslug Marko Baloh, ki je po vodstvu Borca dosegel zadetek zlata vreden.
Vodmatčani so začeli podjetno in takoj prevzeli vajeti igre v svoje noge, plod tega je bila izjemna priložnost Mladena Bjegojeviča. Ravnikar mu je odlično podal in Bjegojevič se je znašel sam pred vrati, toda z glavo zgrešil vodilni gol. Na odgovor Borca ni bilo treba dolgo pričakovati, kajti v 10. minuti je obrambni igralec Vodmata zgrešil žogo, tam pa se je kot naročeno pojavil Jure Rakun in zadel v levi spodnji kot.
Če bi obveljal isti scenarij kot na prejšnji tekmi Vodmata, potem smo pričakovali izenačenje in na koncu preobrat. V 15. minuti nadaljevanja je Ivanov poslal dolgo žogo v kazenski prostor, tam pa jo je pričakal Tilen Ravnikar in jo z glavo poslal vratarju Borca med "oči". Sijajen zadetek in izenačenje.
Nato je igra Vodmata praktično razpadla, predvsem v obrambi, kjer so zaigrali zelo neodgovorno in ekipa Borac je to kaznovala z novim zadetkom. Strelec je bil Peter Baloh. Tekma se je bližala koncu, nekako je bilo čutiti, da se bliža prvi poraz, toda v zadnji minuti rednega dela je mojster končnice Marko Baloh lepo sprejel žogo Samoborja in z pravo bombo dosegel zlata vreden zadetek. Končni rezultat 2:2.
Vodmat ostaja še naprej neporažen, toda v naslednji krogih se bo morala celotna ekipa bolj potruditi, saj bi izguba točk Mlade potisnila v spodnji del lestvice in beg vodilnih bi bil skoraj predaleč. Komentar: Dali Muller


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com