Vodmat Mladi 7:3
(1:1)
Neso Lhke

SPOMLADANSKI DEL, 3. kolo
Odigrano dne: 03.05.2004 ob 17:00
Kraj:Igrišče C

0 : 1
Marko Urukalo
1 : 1
Tilen Ravnikar (Dejan Djurovič )
1 : 2
Borut Korada
2 : 2
Miha Rakar (Tilen Ravnikar )
3 : 2
Marko Baloh (Miha Rakar )
3 : 3
Robert Nikolič
4 : 3
Dejan Djurovič (odločilni gol) (Tilen Ravnikar )
5 : 3
Jaro Samobor (Marko Baloh )
6 : 3
Stane Kovič (Luka Radojlovič )
7 : 3
Luka Radojlovič (Stane Kovič )

Povzetek tekme:
V športnem parku Kodeljevo smo bili še enkrat priča razburljivi tekmi, ki se je končala z zmago ekipe Vodmat. Po presenetljivi zmagi nad Proletarcem, so bila pričakovanja pred dvobojem z ekipo Niso Lhke zelo visoka, vendar smo že v prvem polčasu doživeli pekel, ki ga ne bomo še dolgo pozabili.
Uvodne minute so se začele z malo treme na obeh straneh, toda že po nekaj uspelih akcijah odprli igro vredno ogleda. Napadalca Vodmata Kovič in Samobor sta nekajkrat sama prikorakala do gola, vendar žal slabo streljala v okvir. Mladi so iz minute v minuto bolj pritiskali na nasprotnikov gol, toda v 10. minuti doživeli hladen tuš. Žoga je pristala v golu. Vse oči so bile uprte na sodnika, saj je nasprotnik igral z roko, vendar je piščalka ostala nema. Vodmat je po prejetem zadetku znova prevzel vajeti igre v roke in še bolj pritisnili. Končno se je obrestovalo. Veselje je maloštevilnim navijačem prinesel Tilen Ravnikar, ki je po podaji Dejana Djuroviča, zadel v polno. Polčas je bil končan rezultat 1:1.
Drugi polčas se je spet začel z malce smole na naši strani, saj smo imeli super priložnost, toda zgrešili nemogoče. V istem trenutku pa so nasprotniki vzeli žogo in v treh potezah ponovno prišli do vodstva. Lep zadetek in zasluženo vodstvo. Nekaj minut pozneje pa je Vodmat le izenačil na 2:2, strelec je bil Miha Rakar. Toda to še ni bilo vse. Malo prostora rabi naš kapetan Marko Baloh in to je izkoristil v 29. minuti, ter z euro golom končno prinesel vodstvo Vodmatu ( 3:2 ). Nasmeh ni dolgo trajal, saj je izenačenje kmalu prišlo. Toda v zadnjih desetih minutah pa je Vodmat popolnoma nadigral nasprotnika. Za ponovno vodstvo je zadel Dejan Djurovič, sledili pa so mu še Jaro Samobor (5:3), Stane Kovič (6:3) in Luka Radojlovič (7:3). Zmaga gre zasluženo na Vodmat.
Pohvalil bi celotno ekipo, saj smo z timskim delom dosegli velik uspeh in ustvarili super ekipo, ki bo dosegla lepe rezultate v prihodnosti. Naslednji teden nas čaka težka tekma, saj nam je nasprotnik znan, toda skupaj smo do konca in v skupnem imenu napovemo BORAC BO PADEL!!!
Komentar: Dali Muller


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com