Pri Podkvi 2:2
(1:0)
Vodmat Mladi

SPOMLADANSKI DEL, 1. kolo
Odigrano dne: 14.04.2004 ob 17:00
Kraj:Kodeljevo; igrišče C

1 : 0
Pri Podkvi
1 : 1
Tilen Ravnikar
2 : 1
Pri Podkvi
2 : 2
Mladen Bjegojevič (odločilni gol) (6m)

Povzetek tekme:
Tekma se je začela zelo previdno, po začetnih otipavanjih so pobudo prevzeli nogometaši ekipe Vodmat Mladi in že zelo hitro ogrozili vratarja gostujoče ekipi, katerega je rešila vratnica. Ekipa Pri Podkvi se je večino tekme branila in igrala na kontra napade kar se jim je kmalu obrestovalo. Po hitri kontri so igralci ekipe Pri Podkvi izsilili kot in tudi prvič zadeli. Sledilo je obleganje vrat ekipe Pri Podkvi, ki je vratarja zopet rešila vratnica.
V drugem polčasu je ekipa Vodmata zopet že na začetku pritisnila in končno po samostojni akciji zadela in tudi izenačila. A kaj kmalu so igralci ekipe Pri Podkvi zopet iz kontra napada povedli in vse se je začelo znova. Pritisk na vrata "domačih" je bil zelo velik in kmalu je prišla minuta, ko je igralec iz ekipe Pri Podkvi v svojem kazenskem prostoru igral z roko in tako rešil zadetek v svoji mreži. Sledil je kazenski strel, ki ga je Mladen Bjegojevič v slogu Alana Shearerja zabil v desni zgornji kot. Igralci Vodmata so želeli na vsak način poskusili zadeti še tretji zadetek za kar jim je pa zmanjkalo časa.
Ekipa Vodmata je imela žogo občutno več v svojih nogah in izstreljenih več strelov kot ekipa Pri Podkvi, ki je zgolj iz dveh resnih akcij zadela dvakrat.
Komentar: Marko Baloh


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com