Pokalno tekmovanje Laško: sezona 2014


24.03.2014, ponedeljek ob 19:25
Razpis za novo sezono

Športno društvo Rečica bo tudi v letu 2014 v Laškem organiziralo občinsko ligo v futsalu. Ta bo potekala na asfaltnem igrišču OŠ Primo┼ża Trubarja. Ligaško tekmovanje se prične 4. aprila, igralo se bo ob petkih popoldan, z igralnim časom 2x20 minut, po sistemu 4+1 ter pravilih FIFA. Prijavnina za sodelovanje v ligi znaša 220 eurov za prvo jakostno ligo in 170 eurov za drugo ligo (minimalno šest ekip). Rok za prijavo v tekmovanje organizator zbira do 12. marca, sestanek za vodje ekip bo 14. marca. Najboljše tri ekipe po koncu sezone čakajo pokali in praktične nagrade, pokali čakajo tudi najboljšega strelca, igralca in vratarja lige.

Prijava v ligo - prosto še za nekaj ekip!

Za več informacij poteku in prijavi v ligo dobite pri organizatorju na gsm 040 167 886 (Goran Lokošek) ali po e-pošti na naslovu goran.lokosek@gmail.com.

Pred pričetkom še pokal

Za boljšo pripravljenost pred prvim ligaškim krogom bo teden dni prej, 28. marca, na istem prizorišču na sporedu pokalno tekmovanje z igralnim časom 2x12 minut. Najboljša ekipa bo ob pokalu z 1. mesto prejela še prehodni pokal. Organizator lige ob tem sodelujočim ekipam zagotavlja zapisnikarja, sodnika, sanitarije, tuše, točilni pult, zaključno zabavo s podelitvijo, praktične nagrade (Pivovarna Laško) ter objave rezultatov na portalu Kapodol.com (medijski sponzor).


Foto: arhiv Kapodol
Prispevek: Uredništvo

Kapodol Facebook z mnogo fotografijami in dodatnimi zanimivostmi
Kapodol YouTube z odličnimi videi iz sveta malega nogometa in futsala
Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com