Evropsko univerzitetno prvenstvo: sezona 2009


19.07.2009, nedelja ob 16:02 Prispevek: Uroš Hozyan
Jutri začetek EUP

Jutri, v ponedeljek, se bo pričelo šesto Evropsko univerzitetno prvenstvo v futsalu. Na prvenstvo v Črno goro potujeta dve univerzi iz Slovenije. Ljubljanska je krenila zjutraj ob treh; letošnji zmagovalci državnega univerzitetnega prvenstva, Univerza na Primorskem pa se bo odpravila na pot šele jutri zvečer. Oboji se na dolgo pot odpravljajo s kombiji. Škoda, da ne najdejo skupnega jezika, in se na dolgo pot ne odpravijo skupaj z enim avtobusom, kar bi bilo ugodneje in udobneje.

Danes zvečer bo po tehničnem sestanku opravljen žreb in takrat bodo naši fantje izvedeli, kdo je njihov tekmec. Na prvenstvu bodo poleg naših nastopale še univerze Estonije, Finske, Francije, Hrvaške, Nemčije, Norveške, Poljske, Portugalske, Španije, Švice, Ukrajine in Velike Britanije.

Ljubljanska univerza bo nastopila v naslednji postavi: Boštjan Bizjak, Tadej Čuk, Marko Džorič, Ian Emeršič, Andraž Gregorčič, Aleš Kastelic, Rok Fratina, Tadej Omladič, Andrej Pešec, Borut Ručna, Tadej Tancoš in Matej Bombač.Primorci pa: Filip Grđan Katulič, Tine Brus, Jan Kurinčič, Sebastjan Piberčnik, Tomaž Blatnik, Borut Brozina, Blaž Peljhan, Gašper Mahnič in Marko Matelič.


Tekme bodo potekale med 20. in 26. julijem v dvorani Športnega centra Morača in v dvorani srednje šole Slobodan Škerovič.

Fantje srečno na poti in na parketu.

Foto: arhiv Kapodol

Prejšnje novice


Pošljite email uredništvu www.kapodol.com